Gönderen Konu: hırsızlık--filmlerdeki başıma geldi  (Okunma sayısı 2029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
hırsızlık--filmlerdeki başıma geldi
« : Mart 13, 2009, 21:17:50 »
arkadaşlar merhabalar..
ist. sultangazi'de yaklaşık 25 senedir eczane işletmekteyiz..
bugün başımıza geleni anlatayım..
dün gece eczaneye hırsız girmiş..ama nasıl girmiş!!
binanın bir yanı boş arsa..orada da pazar tahtaları binaya bitişik durmakta..
hırsız  pazar tahtalarıınn arasına gizlenerek gece DUVARI DELMİŞ!!
çift tuğla olan duvarda sabah 50x50 büyüklüğünde bir delik vardı..
girip içeriden para kasası (ki içnde sadece uyuşturucu ilaçlar vardı), laptop ve kasadaki bozuk paraları almış..

aman dikkat diyeyim!!

Toyota Club Türkiye

hırsızlık--filmlerdeki başıma geldi
« : Mart 13, 2009, 21:17:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: hırsızlık--filmlerdeki başıma geldi
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2009, 21:24:17 »
Geçmiş olsun,

İki gün önce benimde arabadan bilgisayarımı çaldırlar hemde ben içinde otururken. Birisi bana adres sormak için sol ön kapıyı açtı, o sırada sağ arka kapıdan başka birisi bilgisayarı alıp götürmüş. Kapıyı kapattığımda iç lambanın yanmaya devam ettiğini fark ettim ön panelde arka sağ kapının açık olduğunu gördüm, döndüm kapıyı kapattım ve bilgisayarın uçtuğunuda o sırada fark ettim. Kendimi salak gibi hissediyorum malesef :(

Bu arada piyasada pek bulunan kullanılan bir model değil, ikinci el hp pavilion tx1000 tablet pc satan bir yerler (Ankara'da) denk gelirse haber verirseniz sevinirim. Sahibinden ve gittigidiyor üzerinden 11 mart sonrası verilen ilanları takip ediyorum, başka yerlerde denk gelen olursa haber verirse sevinirim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2009, 21:25:14 »
Geçmiş olsun dostum.Allah cezalarını versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2009, 21:29:41 »
geçmiş olsun kardeş
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2009, 21:50:37 »
İkinizede çok çok geçmiş olsun.Allah bunları ıslah etsin,yola getirsin.Hayırlarını görmezler inşallah..Şerefsizler...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2009, 22:52:38 »
Arkadaşlar çok büyük geçmiş olsun ya. Neler oluyor, nereye gidiyoruz böyle :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2009, 23:58:57 »
  Bundan 2 ay önce  Suadiye Bağdat Caddesinde, Günaydın Köfte ve Döner Evi'nin hemen arka paraleline (Meliha Sokak) eşimin arabasını(Ford Focus) park ettik.1 saat sonra geldiğimizde arabanın sağ arka kelebek camının kırık olduğunu, arka koltuğun yatık ve radyonun açık olduğunu gördük.
  Aradıkları tek şey bilgisayar.Allahtan arabada bir şey yoktu.Yalnız dikkatimi çeken yaya kaldırımında 3 gencin birbirlerine dönük vaziyette, bazen etrafa bakarak konuşmaları oldu.Sonra eşimden duydum. Eşim sonradan öğreniyor. İki arkadaşının arabasını aynı şekilde  aynı yerde soymak amacıyla yine arka kelebek camını kırıyorlar ve birinin bilgisayarını alıyorlar.Sonra araştırdığımızda devamlı o sokakta aynı şekilde soygun olayı oluyormuş.
   Olur ya, oraya gelen olursa Meliha sokak üzerine kesinlikle araba park etmesin.Çok hareketli bir sokak olmasına rağmen dikkat çekmemek için radyoyu açıp şoför tarafına birisi oturuyor.diğeri arabanın dışında, bir diğeride arka koltuğu indirerek bagajda ne varsa götürüyorlar.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2009, 00:01:55 »
sultangazi g.o.p den ayrılan sultabgazi sanırım maalesef oralarda bu gibi olaylar çok oluyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2009, 00:20:34 »
Herkese büyük geçmiş olsun.Geçen yaz da evimize iki kata da hırsız girmişti.Gündüz vakti.Evimizin de neredeyse her yönden açık durumda.Bizim bahçe tarafındaki cam demirlerinden üst katın balkonuna tırmanıyor vatandaş.Camlar ve balkon kapısı komple pimapen.
Balkondaki alet ecza dolabından bir tornavida buluyor camları zorluyor.Kilitleme mekanizması zıt yönde olduğu için açamıyor ve balkona sırtını dayıyor kapıya bi tekme atıyor altındaki palakaları patlatıyor.
Üst katta he ryeri dağıtıyor bulabildiklerini alıyor, kapıyı zorluyor açamıyor ve daire kapısınada ortadan bir tekme patlatıyor yine vatandaş kapıyı patlatıyor.Bizim kapıyı da zorluyor açamıyor bi tekmede bizim dairedeki kapıya atıyor kasayı kırıyor.İçeride bütün çekmeceleri kaldırıp atıyor.
Annemlerin yatak odasındaki gardrobu komple boşaltıyor sandık vs ne varsa bütün hepsini bişey kalmicak şekilde boşaltıyor.Ne varsa tabiki götürüyor.İki katta toplam 10binTl kadar bir zararımız var.Şaşırtan tarafı gündüz vakti kimsenin kapı patlatma seslerini vs duymaması.

Herkese tekrar büyük geçmiş olsun diyorum.Eve gelip böyle durumla karşılaştığımızda teselli edicek söylediğimiz ya evde olsaydık daha kötü durumla karşılaşsaydık diye...
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2009, 00:21:52 »
çok çok geçmiş olsun... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2009, 00:29:29 »
Sizede geçmiş olsun Emre
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2009, 00:46:45 »
Dostlar var olsun.Hepimize geçmiş olsun.Böyle bir millete sahip olduğumuz için!
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2009, 01:33:21 »
teşekkürler arkadaşlar..illa ki belalarını bulacaklar..
2 ay önce de nişanlımın evine girdiler..
evde ne var ne yok aramışlar, bütün nişan takıları da çocuk odası bazasının altındaydı ve hiçbir işe yarar şey bulamadan gitmişler..
çelik kapıların açılması çok kolaymış..
çivi gibi uzun anahtarlı olanların göbeğini bir tornavida ile dağıtıyorlar, normal göbekleri de hemen kırıyorlar..
caydırıcı olan tek şey normal göbeğe rozet denilen parçayı takmak..içeriden vidalı olduğundan onu parçalamaları fazla güç ve zaman istiyor..bundan dolayı uğraşmak istemiyorlar..
çilingir arkadaşım yıllardır rozetli bir kapı ile uğraşıldığını görmediğini söylüyor..ki kendisi günde en az 1-2 hırsızlık vakası ile karşılaşıyor..bilginize!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2009, 10:06:56 »
tekrar geçmiş olsun cem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2009, 10:14:48 »
Cem eçmiş olsun :(
Neler oluyor, nereye gidiyoruz böyle :(
Hakkı bey kriz teğet geçtiya ondan oluyor, vurasa nasıl olacaktı düşünemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2009, 10:44:29 »
...
Hakkı bey kriz teyet geçtiya ondan oluyor, vurasa nasıl olacaktı düşünemiyorum

Aydın, bize Geometri derslerinde teğet ile kirişi yanlış öğretmişler sanırım :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2009, 10:47:06 »
Büyük Geçmiş Olsun....
bu tür olaylar buralarda pek olmazdı, alışkın değiliz, ama artık artmaya başladı, gecen hafta eniştemin hususi olarak kullandığı peugeot J9 minibüs, kapının önündeyken, arka kapıdan girmişler, teyp vs lamba, jant kapakları, ön tavanta camın üstünde ışıklı yaban Gülü 2 yazan siyah cam,tampon köşelerindeki sonradan takılan sinyaller ne varsa sökmüşler. arabayı bildiğin soymuşlar, şimdi pek bi garip görünüyo güzelim minibüs, şaştık kaldık vallahi bu işe, bu tür olaylar Karaman'da da artmaya başladı..allah sonumuzu hayr etsin.
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2009, 11:49:55 »
Büyük Geçmiş Olsun....
bu tür olaylar buralarda pek olmazdı, alışkın değiliz, ama artık artmaya başladı, gecen hafta eniştemin hususi olarak kullandığı peugeot J9 minibüs, kapının önündeyken, arka kapıdan girmişler, teyp vs lamba, jant kapakları, ön tavanta camın üstünde ışıklı yaban Gülü 2 yazan siyah cam,tampon köşelerindeki sonradan takılan sinyaller ne varsa sökmüşler. arabayı bildiğin soymuşlar, şimdi pek bi garip görünüyo güzelim minibüs, şaştık kaldık vallahi bu işe, bu tür olaylar Karaman'da da artmaya başladı..allah sonumuzu hayr etsin.

İnsanlar artık 3-5 kuruşluk aksesuarı bile sökecek duruma düşmüş ve sökebilecek cesarete ulaşmışsa daha ne söylenir bilmiyorum...
Hepinize gerçekten çok üzüldüm arkadaşlar, büyük geçmiş olsun ve ALLAH büyüğünden saklasın, insan bu tür olayları hatırlamadıkça tedbir alma konusunda yavaş yavaş gevşiyor ama hatırlayınca yada öğrenince tekrar canlanıyor...
Ortam gerçekten çok kötü ve çok bozuk kredi kartı mağduru olan tefeciye borcu olanlar kuru sıkıyla banka soymaya çalışıyor, elbette savunmuyorum ama
Karaktersiz ve ş.siz insanlar yargının acizliğini teşviğini ve korumasını gördükçe özeniyor böyle şeylere ve korkmadan yapıyorlar...
Çok zor durumda kalan, biraz cesareti olan ve aciz kalanlarda yine yargının acizliğini teşviğini ve korumasını gördükçe cesaret alıp şeytana uyup böyle şeyler yapabiliyorlar.

Arabayla şuraya girmeyin, şurada şunu yapmayın v.s. ne kadar önlem alsakta yapacak adamlar yine yapıyor, ama caydırıcı ve önleyici tedbirlerde epey fayda sağlıyor tabii, biz elimizden geleni yapıp gerisini ALLAH a bıurakmalıyız, tedbirimizi alıp sonucunda ALLAH a emanet etmeliyiz, önce tedbir sonra tevekkül...
ALLAH cümlesini ıslah etsin, hepimizi ve tüm sevdiklerimizi bunlardan esirgesin - korusun,

Hepinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar...
Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 14, 2009, 12:03:17 »
Herkese çok çok geçmiş olsun o para onlara yaramaz aslında çaldıkları hiçbirşey onlara yaramaz hırsızlıktan zengin olan mı var? o adam ömrünün sonuna kadar bu hayata mahkum yazık...

aslında krizi biz kendimiz yaptık millet kriz var kriz var diye diye nakit parayı yastık altına çekti belki kriz gerçekten vardı ama etkisi çok çok azdı bunu maximum seviyeye çıkaran yine yurdum insanı oldu diye düşünüyorum. Saygılar...
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 14, 2009, 14:01:35 »
aslında krizi biz kendimiz yaptık millet kriz var kriz var diye diye nakit parayı yastık altına çekti belki kriz gerçekten vardı ama etkisi çok çok azdı bunu maximum seviyeye çıkaran yine yurdum insanı oldu diye düşünüyorum. Saygılar...
bekir kardeşime katılıyorum, insanlar ellerindeki nakiti saklıyor, çıkarmaktan korkuyor, nakit akışı olmayınca da kriz boyutu büyüyor..benim devlet memuru olan babam bile kriz var diyerek nakit biriktiriyor vs..krizin benim babam vb gibi her ay düzenli maaşı olanları etkilememiş olması gerekiyor, ve bu düzenli maaş alan kesimin de düzenli hayatlarına devam etmesi gerekiyor, alacaklarını almaya devam etmesi gerekiyor ki nakit akışı devam etsin..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli