0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorumları tek tek okudum. Her birinize ayrı,ayrı teşekkür ederim.ustalarda, sağlıklı araçtan buhar çıkarak konuyu sonlandırıyor. Artık bizde öyle diyeceğiz yapacak bişey yok.Su eksiltme yok fakat , konuyu açarken yazdığım gibi yağ eksiltme var. 5 Bin km ' de yaklaşık, 1 - 1,5 Lt kadar. kimene göre fazla kimine göre, Abi ae101 in hepsi yağ yakar takma diyor. Çok sağolun.
Ergün bey 260 bin km deki 1.3 corolla için hiçte fazla değil zaten normalde eksiltir lpgden dolayı eksiltme bir miktar dahada fazlalaşır 1 veya 1.5 litre civarındaki eksiltmeyi çok kafanıza takmayın boing uçak motoru bile eksiltiyor 4 veya 5 inişte bir yağ eklerler fabrika eksiltmezse sıkıntı var diyor eksilten motor biraz daha iyi gibi olabilir sonuçta piston üstü siboblar vs kuru çalışmamış oluyor
Yorum için teşekkür ederim.Evet, 1- 1,5 Lt ye kadar normal olduğu söyleniyor. Fakat, 1,3 XL si olan bir arkadaşım, benim araba gram eksiltmez diyor. Bu da enterasan işte. İlave olarak, benim kayınço da, Golf 5 vardı ki, golf5 kadar konforlu ve yola yapışan bir araba hiç görmedim bunuda belirtmek isterim. golf 5 , testlerde motoru %96 çıkıyordu, araçta öyle bir performans vardı ki binen şaşırıyordu. O bile 5 binde 1,5 LT yağ yakıyordu. motor ustasının söylediği, Abi ; asılıyosanız yakar. Yani performans lı kullanımdan kaynaklı diyordu. Neyse şimdilik böyle devam yapacak bişey yok.