0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok kalın kullanışsız tavsiye etmem. Deri olanlara bakın.
Deri olanlara da baktım ama daha yaşlı işi buluyorum deri malzemeleri, o yüzden içime sinmedi.
ben kullanıyorumsilikon telefon kılıfları gibiçok kullanışlı darbelere çiziklere karşı koruyor.
Teşekkür ederim, tam tahmin ettiğim gibi, bir de Toyota logosunun göründüğü yüzünün fotoğrafını atarsanız sevinirim
ürünlere kılıf takmayı hiç sevmiyorum. anahtarın güzelliği gitmiş bence. aldığım aracın iki anahtarını da teslim aldım. ilk anahtar 11 yıldır kullandığı için deforme olmuş haliyle. bende ikinci anahtarı kullanıyorum kılıfsız tertemiz. o orijinalliğin verdiği pütürlük elime değecek hissetmem lazım.
resmi güncelledimbir üst mesajdabunun bir de pembe renklisini aldım.
Anahtar zaten kullanılmıyor kianahtarsız giriş olunca sürekli cepte ya da çantada oluyor. kapıları kilitlerken de kapı kolundan dokunmatik kilitliyoruz.dolayısıyla anahtar cepten ya da çantadan hiç çıkmıyor ya da elimize hiç değmiyor @Abdulkadir Enes KIRAL (27351)
Ben iki yıldır bu silikon kılıftan kullanıyorum. Bu kılıfların en güzel tarafı anahtar cepteyken, anahtarlığa takılı olan diğer ev anahtarlarının çizmesini engelliyor. Ben iki tane almıştım. Kendime siyah , hanıma kırmızı . Tavsiye ederim.
2 senedir kullanıyorum arada çıkartıp temizlemek lazım toz oluyor. Bana göre tek eksisi bu.