2015 Corolla için AliExpress.ten kendinden dirençli led sinyaller aldım. Led sinyalleri arka sinyallere taktım sorunsuz çalışıyor. Fasıla ayarı normal. Ama ön sinyallere taktığımda fasıla ayarının sadece ön sinyallerde bozulduğunu gördüm. Acaba ampüller mi farklı diye arkada sorunsuz çalışan ampülleri öne aldım yine aynı fasıla hatasını verdi. Kendinden dirençli olan bu ampüller arkada sorunsuz çalışırken neden sadece ön sinyallerde fasıla hatası veriyor acaba…
Ürünleriniz gelmiş, keşke bu ampülleriniz ile birlikte led için olan flaşörlerden alsaydınız Aliexpressten. Gerçi nereden bilecektiniz böyle olacağını ama.
Peki elinizde varsa, önlere led sinyalleri taktığınızda 6ohm 50w gibi bir taş direnci ampüle paralel bağlayarak bir deneme yapsanız. Birde arka sinyaller normal ampül iken önlere led takıp denediniz mi ?
Osman Bey cevap icin teşekkür ederim. Ek bir direnc baglamadan önerdiğiniz sekilde sorunumu çözdüm bugun. Arkalara normal ampulleri tekrar takıp önlere led taktım. Fasıla ayarı normaldi. Sonra arkaları da led.e çevirdim sorun çıkmadı. 4 sinyal de ek direnç istemeden normal fasıla ayarı ile çalışıyor.