0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 60 bin bakımının fiyatını sordum, sadece bakıma 450 lira dediler...+ artılar çıkarsa fiyat artar dediler..
Doğukan bey siz bu Elpa'yı bırakın zaten. 250 liralık alarma 450 lira çeken adamlar İstanbul'da maksimum 250 liraya yaptıracağınız 60.000 km. bakımına da 450 lira istemeleri çok normal. Ben askerde Diyarbakır'daydım. Takım komutanımın Focus'u vardı. Ona bi kaç parça sorduk Diyarbakır'daki yetkili Ford servisine adam aynı parçayı İstanbul Şahsuvaroğlu'ndan aldığım fiyatın 3 katını söyledi. Doğu bölgelerinde rekabet olmadığından tutturabildiğine hesabı böyle yapıyorlar ama bu Toyota'ya hiç ama hiç yakışmıyor...
selam arkadaşlar. 2004 verso aldım 1 hafta önce. araç 79 binde. 80 bin bakımını yaptırmak istiyorum ama konyadaki servis 500tl fiyat verdi. konyada daha uygun fiyata yaptıra bileceğim iyi bir serviv varmı. yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla
80.000 km bakımı ağır bakımdır ve fiyat normaldir
Ergün bu durumu şikayet etse nasıl olur peki ?
dediğiniz gibi herhalde elpayı bırakıcam..bakımı istanbul yada ankara'da yaptırmayı düşünmeye başladım..+ ön balatalar değişirse 136 lira demişti...ben internette tekini 44 liraya görmüştüm..
Konyada en çok bilinen toyota özel servisinin ustası ( daha önce toyota servisinde çalışmış yıllarca) bujilerin toyota marka olmadığını toyotanın taktığı markanın aynısını takacağını.