0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar Aracın Sağ Arka Stopu Kırılmıştı Fiyat Almak İçin Yetkili Servise Gittik Ve 1993 Model İçin Soket Olmadan Sadece Camına 1076 TL Fiyat İstediler Neden Bu Kadar Pahalı Bu Camlar Ya
Sadece cam değil stop'un komplesidir dışarıdan yan sanayi veya çıkma orijinal bulun takın sıkıntı olmaz
Sadece Camına 1076 TL Fiyat İstediler Neden Bu Kadar Pahalı Bu Camlar Ya
Peki Yan Sanayi Olarak Hangi Markayı Önerirsiniz?
Cevaplarınız için teşşekür ederim birşey daha sorucaktım hani 93 modellerde 1234 yanıyor ya o sokketen kaynaklanıyor değilmi yanı 97 modelin stopumu alsam sıkıntı olmaz
Cevaplarınız için teşşekkür ederim çıkma stop lambası bulmaya çalışıcağım olmadı şimdilik yan sanayi alıp sonra değiştiriceğim aslında benim sorunum stop lanbasında hafif bir çatlak vardı ve içine su gire gire 1 tane lamba yanmıo ve yosun tutmuş içi ondan dolayı değiştirmek istiyorum stopun camları çıksaydı camını temizleyip yine takıcaktım ama sanırım çıkmıyor yani tırnaklı değil değilmi
Merhaba tırnaklı değil stobu tutan döşemenin altındaki vida sökülür ve stop dışarı doğru çekip çıkarılır. Şöyle bişeyde yapabilirsiniz yan sanayi stop ta soket ve duy takımı üzerinde geliyor onu alıpta orijinal stopa takabilirsiniz.
Sanırım sokettte bozuk değil tek sıkıntı içinin yosun tutması içini bi şekilde temizleyebilirmiyiz?