0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gaza yüklenince yapıyorsa aks kafasından yapar körük patlamışsa yağsız kalıp aks lalesini bozmuştur veya mil eğilmiştir genelde sağ akstan uzun olandan yapar
İyi akşamlar. Dediğiniz gibi sağ ön aks ile diferansiyel birleşim yerinde boşluk var benim de ve ses gaza yüklenince oluyor. Bunun tamirinde şanzımanın komple inmesi gerekir mi acaba? Bilginiz var mı?
sağ aks ile defransiyel arasında nasıl bir boşluk var tam açıklar mısınız
Aks demirinden tuttuğumda elimle sallayabiliyorum aksı baya bir oynuyor içerde yani. O şekilde bir boşluk var. Yani gözle görülür bir boşluk demeyeyim ama elimle oynamaması gereken bölüm oynuyor orada.
hocam aksta az biraz boşluk olması lazım zaten yoksa aks çalışmaz o sıkıntı değil aks lalesi bozulmuş onun için sallıyor aynı şekilde söküldüğü zaman aks milinide torna makinasına bağlayıp kontrol ettirin eğrilik varsa onuda düzelttirin
Anladım. Yani bu titremeleri ve arada gelen takırdama seslerini bu parçalar yapabilir o zaman. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
bendeeeee vardı öyle durum tekerlekten dediler birde iç tarafda bi demir değişecek dediler...