merhaba arkadaşlar, Ankara'da güvenilir bir otomatik şanzıman ustası var mı grubun gittiği
merhaba Ahmet hocam, 5-6 yıldır bizde araç, şanzıman yağı değişmedi, bizden öncekinin de haberi yok, geri vitese geçişte 1 sn kadar bir gecikme oluyor, çok nadir de olsa vites geçişi örneğin 1 den 2 ye geçerken hafif bir vuruntu hissediyorum.
merhaba Ahmet hocam, 5-6 yıldır bizde araç, şanzıman yağı değişmedi, bizden öncekinin de haberi yok, geri vitese geçişte 1 sn kadar bir gecikme oluyor, çok nadir de olsa vites geçişi örneğin 1 den 2 ye geçerken hafif bir vuruntu hissediyorum.
Hocam bugün servisle görüştüm, corolla için yağ değişimine 290 lira fiyat verdiler. Bi sorun isterseniz.
Hocam bugün servisle görüştüm, corolla için yağ değişimine 290 lira fiyat verdiler. Bi sorun isterseniz.
otomatik vites şanzıman yağı değişimi içinmi 290 TL fiyat verdiler bir yanlışlık var gibi 3 lt yağ alsa 80 TL den 240 TL yağı yapar zaten
Toyota efe plazayı aramıştım sabah. motor Yağ filtre değişimi için 300 lira otomatik şanzıman yağı değişimi için de 290 lira fiyat belirttiler.
Bazen sanzimani indirmeden,
Soldaki kapaktan kurtarilabiliyor, bilginiz olsun.
Peki, filtre, conta takımı gibi yağ ile beraber değişmesi gereken ömürlü malzemeler var mı?
Şaşmaz da bir şanzıman ustasına uğradım, dediği şu; yağ değişmemiş, yağ toplamda 8 lt, biz bunun 5 lt sini değiştirelim filtresini değiştirelim, ömrünü biraz daha uzatalım.
Ne yapmalıyım? Kitapçık ortalama 3 lt. diyor, Usta 8 lt.
Fabrika dolumu dogru 8lt,
Ama bosaltildiginda yaklasik 4-5 litresi ancak bosaliyor.
Kalani tork konvertoru, valfler, sogutucu gibi elemanlarda kaliyor.
Yag degisimini deneyin, sorun duzelmez ise zaten yag defisiminden sonra sorun artacaktir.
Fabrika dolumu dogru 8lt,
Ama bosaltildiginda yaklasik 4-5 litresi ancak bosaliyor.
Kalani tork konvertoru, valfler, sogutucu gibi elemanlarda kaliyor.
Yag degisimini deneyin, sorun duzelmez ise zaten yag defisiminden sonra sorun artacaktir.
Sorun artması durumunda senaryo ne olur?
Tamir takımı değişimi gibi bir şey var mı bu şanzımanın.
Sorun artması durumunda senaryo ne olur?
Tamir takımı değişimi gibi bir şey var mı bu şanzımanın.
Sanzimanda 6 set balata var,
Duzelmez ise onlarin degisimi gerekebilir.
Sanzimanda 6 set balata var,
Duzelmez ise onlarin degisimi gerekebilir.
Fiyatı hakkında bilginiz var mı? Gerçi işçilik fiyatı malzeme fiyatından fazladır ama..
Fiyatı hakkında bilginiz var mı? Gerçi işçilik fiyatı malzeme fiyatından fazladır ama..
Biraz goreceli,
Orjinal valata seti 2000 tl civari,
Yan sanayiler var.
Çin var.
Orada renk karisiyor