0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shell v pover performans ve uzun menzil için geliştirilmiş bir yakıt eğer aracın yakıt sistemi temizse ilk depoda hatta ilk aldığınız anda bunu fark edersiniz araç daha sessiz ve seri çalışır ve buna mukabil ara hızlanması alt devirlerde toparlaması bariz belirgin derecede artar bende daha önce 110 Luk dizel focus varken araç resmen zıplıyor du
Dediğiniz gibi astra'da ilk aldığım anda farkı gözlemliyorum.Fakat 1.6 fsi golf'de bunu pek gözlemleyemedim nedense.OKtan arttırıcı da aynı işlevi görür mü bilmiyorum.
V-Power ile Fuel Save arasındaki tek fark, kayganlık sağlayan katkı farkı. O nedenle menzilde fark oluşmaz. Fakat uzun vadede V power ile çalışan sistem daha temiz kalır. Bu da, yıllar geçtikçe yakıt tüketimine ve dolayısiyle menzile yansır.Yakıtları karşılaştırırken, LPG kullanılan makinaların kesinlikle farklı yakıt ve yağlara ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir.Örneğin, hernekadar kurşunsuz densede içinde düşük oranda her firmanın belirlediği miktarda kurşun ve değişik katkılar bulunur. Yakıtın ortaya çıkaracağı menzilide bu katkılar sağladığından fiyat farkları ve o motorda performans farkı ortaya çıkar.
Ben o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. Ha sizin aldığınız benzin istasyonu kolpadır ekstra katıyordur içine orasını bilemem ancak opetle başladım shell ile devam ettim şuanda bp kullanıyorum.Opet gürültülüShell performans olarak bi tık etkiliyor menzili düşükBp hem performans hem menzil olarak ultimate baya iyi geldi. +%5 indirimi var malum 6,25₺ olan benzini 5,95 ten almış oluyoruz Toyota sağolsun