0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam sizin tam otomatik corolla'yı eşinize verin, siz honda'yı alın. boşuna masraf etmeyin bence ben sizin yerinizde olsam eşime yeni kasa ( 2016) jazz alırdım. aman vw'in dsg'sine bulaşmayın derim.
Araç şanzıman olarak harika test etme şansım oldu rampada öyle yığılma veya gaz verdiğiniz zaman yememe gibi bir sorun yok ve normalden atak geldi araç bana zaten multidrayvır S konfor odaklı bir şanzıman manulde kullanmak mümkün ama zaten otomatik ten çıkarmak bile istemiyorsunuz zannediyorum geri viteste kaydırma yapmıyordu ama tam emin değilim diğer her yönüyle güzeldi araç bide Toyota sağlamlığı olunca dahada güzel oluyor ama siz kendiniz test ederseniz artı ve eksileri daha objektif görürsünüz hondada yaşadıklarınıza daha çok dikkat ederseniz hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba;2016 MultidriveS kullanıyorum. kasa değişince şanzımana da güncelleme yapıldı mı bilmiyorum ama vites sorunsuz. gaz tepkileri mükemmel, araba sollayacağınız zaman gaza biraz daha fazla basmanız yeterli oluyor. Aynı şey rampa içinde geçerli. Kaydırma konusunda öne kaydırmıyor ancak ileriyi bende hiç test etmedim. Şahsen kesinlikle tavsiye ederim.
Benim araç 4 vites olduğu için o sesten inanılmaz muzdaribim, bilhassa uzun yolda, hele de sert kullanıyorsanız, can sıkıyor ve yoruyor. Ama hakkınız var, bir noktadan sonra insan alışıyor; ta ki Alman arabasına binene kadar :-) Burada ilk kez elime fırsat geçmiş olabilir, o yüzden tırmalıyorum, "acaba" diye :-)
Alaattin bey;2015 yılında makyajlanan kasa eğer benim kullandığım kasa ise (2016 model) benimki advanced skypack olmasına rağmen anahtarsız giriş/çalıştırma, R arka karartılmış camlar var. Premium ile fark sadece deri koltuk, otomatik park ve dual klima diye biliyorum. ben makyajlı kasayı tercih etmenizi öneririm. Özellikle iç kısımda tasarım tamamen farklı. (Makyajsız kasanın advanced ile premium arasında kadran farkı vardı). Göstergeler, touch ekran, vites topuzu, kaplamalar vs.. Ses konusun ile ilgili birşey diyemeyeceğim.