Gönderen Konu: 10 bin bakım için öneriler  (Okunma sayısı 1539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 78000
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
10 bin bakım için öneriler
« : Temmuz 25, 2018, 17:43:51 »
Merhabalar, Aracıma ilk defa 10 bin bakım yaptıracağım. Kendimde yapabilirim bilmiyorum, malzemeleri kendim almak istiyorum. Yağ markası önerileriniz sizin kullandıklarınız var mıdır? Filtre ve diğer bakım önerileri de alabilirim. Teşekkürler.

Aracım; 2006 Corolla 1,6 benzin(tüplü) sedan

Toyota Club Türkiye

10 bin bakım için öneriler
« : Temmuz 25, 2018, 17:43:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 802 kere teşekkür edildi
Ynt: 10 bin bakım için öneriler
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2018, 20:06:33 »
Merhabalar, Aracıma ilk defa 10 bin bakım yaptıracağım. Kendimde yapabilirim bilmiyorum, malzemeleri kendim almak istiyorum. Yağ markası önerileriniz sizin kullandıklarınız var mıdır? Filtre ve diğer bakım önerileri de alabilirim. Teşekkürler.

Aracım; 2006 Corolla 1,6 benzin(tüplü) sedan
Daha once hangi yag kullaniyordunuz 5w40 alabilirsiniz eneos yag filtresi polen ve hava filtresi karter tapa contasi alacaksiniz grubumuzun satis sorumlusu olan @Ufuk Sönmez (16363)  den alabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: 10 bin bakım için öneriler
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2018, 21:19:37 »
2006 model 10.000 bakım ilginç :) Bana göre yağ yağ filitresi bujiler balatalar(sertleştiği için yıldan dolayı)  V kayışı (kılcal çatlaklar olduğu için yıldan dolayı)  hava filitresi polen filitresi antifiriz (yıldan dolayı özelliğini yitirip tortu yaptığı için) fren ve debriyaj  ortak kullandığı hidrolik yağ şanzıman yağı değişmeli (yıldan dolayı özelliğini yitirdiği için) değiştirilmeli.Ayrıca amortisörler Z rotlar el freni salıncak takozları vs kontrol edilmeli.Yağ markası enos yada mobil 5w30 orjinal yağ filitresi.