0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bölümün altında takip edebilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/Ayrıca ana sayfada sol üst köşede avatar resminizin yanında "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster" seçeneği var. Fakat biz sadece sorununuz ile ilgili cevap almak için üye olmadığınız varsayarak, bunun üzerinde yer alan "Yeni Gönderilen Mesajları Göster" seçeneğini tıklamanızı, tüm mesajları okumanızı ve aktif bir üye olmanızı tercih ederiz.
servislerde her iş için standart bir süre vardır ,yapılan iş bu süreyi nekadar aşarsa aşsın bu standart süre karşılığında ücret alınır. normal şartlarda 2000 model avensisin 100 000 km bakımının süresi 2,9 saattir 12 yıldır yetkili serviste çalışıyorum şimdiye kadar 3 saatte bu işi bitirebilen bir teknisyen görmedim genelde bu işin süresi yaklaşık 5 saati bulur buna rağmen işçilik ücreti olarak 2,9 saat =200 tl alınır
şimdiye kadar 3 saatte bu işi bitirebilen bir teknisyen görmedim
O biraz zor gibi Eger bu ise hasredecek bos zamaniniz varsa olur tabii, ama hadi bu aksam triger kayisini degistireyim deyince olmuyor. Ben bujileri, kablolari degistirecegim diye birkac gunumu harcadim, bujileri sokemedim, kabloyu cikarayim derken birini zedeledim, git yeni bir kablo al falan...Mekanige yatkin olmak lazim, benim yatkinligim yok, deneme yanilma yontemiyle ogreniyorum ve cok zaman aliyor. Triger setini degistirmeyi aklimin ucundan bile gecirmedim dogrusu Pahali ama acemilere gore degil pek Ama muhendisim, yaparim diyorsaniz baska...
100000 km bakım triger seti değişiminden ibaret değil
Teknisyen olmak varmış.. Gittik enayi gibi bilgisayar yüksek mühendisi olduk