0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu bey çok teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 09, 2018, 13:54:29Mutlu bey peki orjinal teybine hiç dokunmadan yeni kolonlard alsam amfi bağlamadan sesle ilgili düzelme alır mıyım yinede.
2003 terra sedana multimedya müzük sistemi almak isityorum.tavsiyeleriniz nedir.
Müzik konusunda çok bilgili değil. Fakat ben Mazda 3 2010 model aracıma amfi bağlamadan orjinal hoparlörlerinin yerine sony 3 yollu 450W gücünde 60W rms değerli hoparlör bağladım sadece önlere. Tam olarak modeli Sony XS-FB6930 . Ses fabrikasyon hoparlörlere göre çok daha iyi ve temiz geldi. Baslarda düşüş olmuştu. Hoparlörleri takarken kapı içi dış sacına bitüself kapladım ve bassları da artırdı. Fabrikasyon hoparlörlere göre bass azaldı ama zaten benim basslarla aram yoktur. Yine de sesi açınca ve teypden bass ayarlarıyla oynayınca beni fazlasıyla tatmin ediyor sadece 2 hoparlör çalmasına rağmen. Yakın zamanda arka hoparlörleri de aynı modelle değişeceğim. Çok yüksek beklentileriniz yoksa her türlü iyi gelecektir.
dinlediğin müzik türü ile alakalı genelde ilerlemeni tavsiye ederim.Akustik ağırlıklı dinleyeceksen fazla bass almana gerek yok mesela.
ne tur bir hoparlor alinmali. Ornek bir link atar misiniz?