Gönderen Konu: Hurda indirimi  (Okunma sayısı 3262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Hurda indirimi
« : Temmuz 07, 2018, 22:57:21 »
Arkadaslar merhaba, bugun Corum Samlioglu Toyota Plaza’dan hurda indirimi ile Corolla life model icin fiyat aldim. Hurda arac tedariği onlardan olmak kaydiyla en son fiyat olarak 76,500 ₺ fiyat verdiler. Sizce bu fiyat uygun mu? Baska bayilerden fiyat alan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Hurda indirimi
« : Temmuz 07, 2018, 22:57:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1350 kere teşekkür edildi
Ynt: Hurda indirimi
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2018, 01:35:56 »
bayi liste fiyatından 10.000 tl hurda indirimi hesaplamış.bayiler hurda indirimini değişik rakamlara kadar indirebiliyorlar ellerindeki hurda araç stoklarına göre.makul görünüyor ama daha uygun tekliflerde varsa değerlendirirsiniz.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2018, 16:37:30 »
zaten 75 bine satmıyorlarmıydı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2018, 16:55:28 »
zaten 75 bine satmıyorlarmıydı ?
evet fiyat dediğiniz gibiydi doların yükselmesi hurda yasasının çıkması falan derken fiyatları uçurdular sonrada hurda araç getir indirimli al diyorlar ve 10000 TL düşüyorlar bence bu rakam çok saçma 15 yıl önceki hurda yasasında bile 5000 TL'ye almışlardı araçları piyasası 300 400 TL olan 124 ler 131 ler o zaman 1500 lere kadar çıkmıştı ve sıfır araçlarda bu kadar pahalı değildi bu seferki pek tutmaz gibi duruyor zaten hurda sınıfına giren araçlara binen insanların bütçesi olsa o arabalara binmezki yani hurda indirimi için 10000 az 75000 verdikten sonra giderim 20000 km ye kadar olan bir sürü 2.el araç var onları alırım hemde daha donanımlı aracın fiyatını yükselttikten sonra hurda indirimi olsa nolurki
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2018, 17:24:01 »
hurda yasası vatandaşın lehine değil,bayini lehine olmuş gibi duruyor,herhalde hurda araçları topluyorlar,3000 tl indirim yapan ,5000 tl indirim yapan ve 10.000 tl indirim yapıyoruz diyenler var,arabalara 10.000 tl zam yaptılar,farklar bayide kalıyor.satışlar mayıs ayında düşmeye başlamıştı,haziranda tavan yaptı,temmuz gibi alımların yüksek olduğu aylarda da düşüş olursa geçmiş olsun,vatandaşa bu kadar yüklenirseniz olacağı budur.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2018, 17:24:29 »
renault da ki kandırmaca gibi olmuş. bilirsiniz renault hurda yasası çıkmadan eskisini getir yenisini götür diye kampanya yaptı. arabalardan sadece az satılan ve yeni modelleri bu kampanyada sattılar. ayrıca yeni model diye zaten 10 bin i üzerine koyuyorlardı. sonra hurda aldık indirim yaptık diye araba satıyorlardı. hatta üzerine 3 bin kadar daha indrim yapacaklardı benim için , o da benim arabam yürür durumda olduğu için ...

hakkıyla araba satsın canımı yesin ama defalarca toyotanın kapısına gittim  , arabam bu ve ben sıfır alacam yine toyota istiyorum dedim. satamadılar. resmen satmak da istemediler çünkü eski arabamı ölü fiyattan almak istediler. 12 13 bin edecek arabaya 3 bin teklif ettiler. bende hurdaya veririm dedim. bir de kampanya yaptılar 75 e life 1.6  verdiler. fakat araba yok.. gittim skoda aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 128000
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2018, 19:46:30 »
Arkadaslar merhaba, bugun Corum Samlioglu Toyota Plaza’dan hurda indirimi ile Corolla life model icin fiyat aldim. Hurda arac tedariği onlardan olmak kaydiyla en son fiyat olarak 76,500 ₺ fiyat verdiler. Sizce bu fiyat uygun mu? Baska bayilerden fiyat alan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

Şamlıoğlunda bi sıkıntı var galiba ben dün akşam instagram hesabında çorum şamlıoğlu sponsorlu reklam yapmış orda görmüşdüm 71.950 tl  yazıyodu size neden 75.600 dediler anlamadım farklı bişey mi var acaba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 09, 2018, 00:32:20 »
Bende onu sordum, hurda araci siz tedarik ederseniz o fiyata oluyor dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 09, 2018, 00:36:10 »
Haziranda 76 bin ₺ liste fiyatı vardı 71 bin ₺ ye kadar düşürüyorlardı aracı bilginiz olsun.
Haziran dolar kuruyla Temmuz dolar kuru araca 10 bin ₺ kadar zam yaptırır derseniz yapılan zam normal.
Değil diyorsanız vereceğiniz hurda hiçbir işe yaramadı denektir.zaten o 10 bini alıyorlar sizden  :)
Burası basra değil izmit körfezi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 09, 2018, 11:34:24 »
hurdayı kendileri buldukları zaman ek olarak 3650 tl alıyorlar bu durumda.
Tokay Ceritoğlu