Levent aynı sistem tek nokta başka bir firmaya ait sistem takılı Bildiklerimi ve başıma gelenleri yazayım Lpg ayarını araç ısındıktan sonra Rölanti saplamasından gaza geçerek ısınmış haldeyde rölantini ayarla Regülatörde Pirinç çıkıntı daha sonra Gaz teline benzinde 1 lira sıkıştır 2200 devir olması gerek daha sonra tüpe geç ve Tüptede 2200 devir oluncaya kadar Hortum üzerindeki vanadan gazı aç Tüpden benzine Benzinden Tüpe geçişler aynı oluncaya kadar 2200 devir ayar olmuştur Motorun sağlıklı ise az yakacağını Garanti ederim agresif kullanışlar hariç Evet yüksek devirlerde Gaz kısıksa Stop etme olur Bir kere başıma gelmişti benzine göre 300 devir kısıkken yeni benzinde 2200 ken Tüpte 1900 devir aynı gaz basışda az yaksın diye kısılan vana maalesef arabaya ivme kazandırmak için gaz pedalına daha fazla bastırıyor bu yüksek devirlerde çok fazla gaz gerektirdiği için hortumdan da geçecek gazın hacmi belli olduğu için araç gaza tepki vermeyince ne oluyorso orada oluyor sensörler nedeniyle heralde araç stop ediyor tam anlamış değilim şimdi gazım açık hatta ayarı bile yok şu bilgisayarlı ayarlarıda boş verin para tuzağı Lpg az yakmaz zaten benzine göre çok yakar sadece ucuz olduğu için tassarruf sağlar 1litre benzin ile şehir içi 10 10,5 km gidiyorsan mesela 1 litre Gazla 8,5 veya 9 km gidersin maksimum yani Herkesin aracının durumuna göre 1,2 kuruş fazla yakar senin bu motor stop etme gazın az gelmesi nedeni ile benim kanaatim Birde eğer Rölanti benzinde 1400-1500 arasında ilk çalıştırmada çıkmıyorsa otomatik jiklede sorun var demektir. ancak aracı çalıştırdıktan sonra hemen gaza geçmen aracın ecu tarafından yakıt olarak kontrol edilmediği için motor rolantisinin düşmesi likit gelen gazdan dolayı birde kısıksa yeterli beslenemiyor olabilir bilemiyorum bir usta değilim sadece bir fikir tabiki bir çok nedeni olabilir Ben Antalyada yaşadığım için o söylediğin hava Şartlarını aracım pek görmedi Ispartaya kışın gidecek olursam araç benzinde ısındıktan sonra gaza geçiyorum nedi ise gazda tasarruf maksimum 15 krş olur bu 3 km araç soğuk havada ısınsa zararım 1,5*3 45 krş olurku çanımın sıkıldığında değmez ısınana kadar benzinde giderim sıralı kullanan arkadaşlar hergün böyle gidiyor değilmi Herkese sorunsuz sürüşler.