0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün daha önce cesaret edemediğim, gaz kelebeği temizliğini yaptım, ama bu resimde işaretlediğim hortumu çıkardığımda pembe su aktı, nedir bu bilemedim bilgisi olan varmı? az birşey yere döküldü sıkıntı olurmu? birde temizledikten sonra motor arıza ışığı yandı, gaza bastığımda gaz zor alıyor.
Çıkarttığınız hortum ISCV sisteminin bypass hortumu, antifiriz eksilmiş olmalı ama az ise sorun olmaz, ne ile temizlik yaptınız bilemiyorum ama temizlendiğini düşündüğünüz tortular kelebek ve rölanti kontrol valfine gitmiştir muhtemelen, kelebek boğazını söktürerek solvent bazlı bir temizleyici ile temizleyini kurutarak montajını yapın.
evet tamamen yerinden söküp temizledim yağsız kontakt sprey ile sıkıntı olurmu bu?
kontakt sprey ile elektronik parça temizlenmez, pcb ve silikona zarar vermeyecek derecede uçucu ürünler ile temizlenir, he kelebek kontrol ve rölanti valfini de sökerseniz kalan metal kısmı isterseniz tiner ile bile temizleyebilirsiniz,mümkünse sorun çözülmeden kontak açmayın, kelebeği ve rölanti valfini söküp balata spreyi türevi ile temizleyin hava tutarak tam kuruduğundan emin olduktan sonra montajını yapın.
anladım peki bu gaz kelebeğinin bağlantı yerinde conta oluyormu benim arabada çıkmadı birkaç video izledim onlarda vardı?
tamam bu var yanlız ben kontakt sprey ile temizledim ne yapmalıyım bi zarar verirmi sizce?
yukarı da yazdığım gibi,mümkünse sorun çözülmeden kontak açmayın, kelebeği ve rölanti valfini söküp balata spreyi gibi seyreltilmiş solvent bazlı bir ürün ile temizleyin hava tutarak tam kuruduğundan emin olduktan sonra montajını yapın.
teşekkürler, aynen dediğiniz gibi yaptım, balata spreyli ile temizledim.
Evet ,gerçekten pahalı
Parçaları pahalıda ustaların en sevmediği araba diye sorsanız direk Toyota diyorlar niye abi bize hiç ekmek yedirmiyor meret diyorlar usta sevmeyen Usta'nın sevmediği araba
Aynen öyle, Avrupa marka araçlar için aynı işi yapan arkadaşlar ile konuşuyoruz adamlar her ay yüzlerce alternatör, marş motoru, klima kompresörü vs. vs. getiriyorlar, kimi markalarda ateşleme bobinleri periyodik olarak değişiyor, bizim araçlarda 150 binde bobin patlayınca erken bozulmuş diyoruz, hep dediğim gibi Toyota kullanıcısının öncesinde farklı bir marka araç kullanması gerekli