..bu gün başıma gelen ilginç ve bir okadarda utanç verici

bir olayı siz değerli toyota severlerle paylaşmak istiyorum.Bu durum benim için bir reform olarakta kabul edilebilir aslında

.Çünkü bir çok konuda yakın çevrem tarafından da bilinen,çok hassas ve titiz birisiyim(özellikle de midem konusunda

).
..sıradan bir iş günüydü.Ta ki bu gün iş yerimde wc ye uğrayana kadar.Wc ye girmemle arabamın anahtarını klozetten aşağı düşürene kadar(hayııRRR

).Düşünün iki seçeneğiniz var;ya yıllardır kullandığınız anahtara sifonu çekip ihanet edeceksiniz

,yada onu düştüğü o ... çukurundan kurtarabileceğinizi umud edip büyük bir cesaretle elinizi uzatıp kurtarmak için şansınızı deneyeceksiniz

...
..siz olsaydınız ne yapardınız?...

..bu arada iyide reklam olur bu konudan.reklam ajanslarının dikkatine

...
Sifonu çekmeyi tercih ederdim, şahsen.
Niye çünkü 3 tane yedek var. Onlara güveniyorum da ondan. Olmasaydı yine çekme taraftarında olurdum.
Of, en korktuğum durumlardan biridir, geçmiş olsun. Kabus gibi. Ben ne kadar tiksinsem de anahtarı çıkarırdım herhalde.
En korktuğum şey

olayın nasıl geliştiğine bağlı aslında düşen master anahtar mı? yedek anahtara çok mu uzaksınız? durum nedir ne değildir bence herkes ona göre davranırdı
Yedeği varsa uğraşmazdım heralde

. Geçmiş olsun...
el kol sokmaya yada sifon çekmeye gerek yok bir tel yardımıyla kanca yapıp alırdım elimede eldiveni giyer bol dezenfektanlı bişeyler bulup güzelce sıcak suyun altında yıkar temizler tekrar kullanırdım.
en akıllımız şaban, brawo kardeşim, bende aynen aynısını düşünürdüm
el kol sokmaya yada sifon çekmeye gerek yok bir tel yardımıyla kanca yapıp alırdım elimede eldiveni giyer bol dezenfektanlı bişeyler bulup güzelce sıcak suyun altında yıkar temizler tekrar kullanırdım.

gülüyorum ama kendime
bende elimi sokmaya çalışırdım bi şekilde bu tarz şeylerden tiksinmem
sokarsın elini ya noolcak. çok iğreniyorsan eldiven takıp sokarsın
Şaban Beye katılıyorum, hele ki iki kez nöbette geceleyin alaturka tuvalete telefon düşürüp almış bir kimse olarak. Ama sakın elinizi sokmayın birinde çok kötü yaralamıştım

Karışan mide sahiplerinden özür diliyorum.
ya nerden buluyorsunuz bu konuları?

bu durumun olmaması için fermuarlı cep falan düşünürdüm

(soruya cevap olmadı biliyorum)
Tabiikide en mantıklısı tel yardımı ile malum yerden çıkarmak..Geçmiş olsun Suray bey.Bu arada uzun zamandır görünmüyorsunuz.Önemli bir durum yoktur umarım.Herkese hayırlı günler..