0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer o lambayı bulamazsanız, 3mm led ve 1 kohm direnç ile gerekli aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. Ben şu an öyle kullanıyorum. Hem ömürlük olur bir daha ampül patlamaz.
Rica ederim, konu ilgi alanıma girince hiç duramam Öyle wattlı olmasına gerek yok, git bir elektronik parça satan yere 3mm ledlerin şeffaf olanlarından al. Onların parlaklığı daha iyidir, renk olarak da kırmızı ve ya beyaz işinizi görecektir.
Mantar led olmaz, onlar biraz daha geniştir kafaları. O butonun içindeki lamba çok küçük, haliyle yeri de küçük, onun için 3mm led tavsiye ettim.
Bahsettiğiniz lambalar elektronik parça satan yerlerde bulunur.Damla ampul yada oto teyp ekran aydınlatma ampulu/lambası olarak geçer.Fiyat olarak 50 kr-1 TL aralığında satılır.Bilgilerinize.
Osman bey söyledikleriniz uyguladım sizlere de göstermek istedim.Bu tarz işlerle uğraşmayı seviyorum zaten, iyi de oldu tekrar size de Ümit Otansev beye de çok teşekkür ederim.
Serkan bey hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel olmuş benim coronanın aydınlatmasını beğenmiyorum Osman Bey'in dediği 3 m led ampülmü kullandınız yoksa direk kendi ampüllerinimi bide led ise her ampüle ayrı dirençmi bağladınız cevap için şimdiden teşekkür ederim