0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent bey;Fiyatı ne olursa olsun, aldığınız araç kesinlikle vereceğiniz fiyatın çok çok üstünde bir araç. Alıp bindiğinizde "Bu araç neden tutulmuyor, neden bu kadar ucuz?" diyeceksiniz. "Bu araç varken gidip Passat a o para verilir mi?" diyeceksiniz. Kısacası km dert etmeyin. Düzgün ve bakımlı bir araç kendini belli edeceği gibi 148 000 km çok bir km değil. Kronik sorun her araçta var olduğu gibi bunlarda da var. Ama çok sıkıntı yaratacak cinsten değil. Aracı alıp kullandıktan sonra , "Yazdıklarınızın altına imzamı atıyorum" diye yazmayı unutmayın. Bu arada;Ben neden Avensis binmiyorum? Mart ın sonunda 1.6 sını otomatik sevdasına sattım. Otomatik denk gelsin diye bekledim, ilanları kovaladım. Seçim ilan edilince de zaten az sayıda ki otomatik Avensis sayısı iyice düştü(2011 üstü arıyordum). İstediğim gibi bir araç bulamayınca ve denk gelince şimdilik Scenic teyim. Yaz sonu nasipse tekrar otomatik Avensis avına çıkacağım
Arkadaşlar Merhaba;Araçlardan çok anlayan biri olduğumu söylemem. 2011 1.6 Lpg Avensis araç almak üzereyim, her şey normal gibi tek aklıma takılan km noktasında. Alacağım aracın km'si 148.000. Hedefim aracı yaklaşık 3-5 sene kullanmak. Bu noktada km 200.000 veya üzeri olabilir. Satmak istediğimde ise aldığım fiyatın civarında satabilecek miyim?Aracı kullanan arkadaşlar aşağıdaki sorularıma da cevap verebilirlerse çok sevinirim.1 - 2 El alınan aracın Km si kaç olmalı?2- Alırken nelere dikkat etmeli?3- Kronik sorunları mevcut mu?4- Genel bakımlarında yaklaşık ücret tutarları5- 148.000 kadarki sürede yapılması gereken ağır bakımları nelerdir? 6- Piyasa değeri yaklaşık olarak nedir ?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
passat ile avensisi kiyaslamak da cok ilginc tamam avensis guzel araba fazla incik boncuk ozelligi olmadigi icin sorunsuz araba ama bir passat kadar dolu ozelliklere sahip vede bir passat kadar konforlu ic mekana sahip degil.