0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her LPG li araç eninde sonunda subap yanma olayını tadacaktır.Bu nedenle yıllık kullanım mesafenizi gözden geçirip az km yapıyorsanız LPG hiç düşünmeyin aracınızın keyfini çıkarın derim.LPG uygun fiyat vs amma hesap kitap çok önemli kaç km de amorti edeceksiniz kardamı zarardamı olacaksınız.Aracı uzun süre kulalnamam değiştiririm diyorsanız yaklaşmayın uzun süreli kullanımda illaki problem yaşatacak oda yanılmıyorsam 1000-1500 TL civarında bir masraf açıyor.Selamlar
LPG için ilk defa bu kadar istekli ve kararlı idim. Ama yorumlara bakınca yine soğudum, güya bir iki güne taktıracaktım. Bulunduğum yerdeki lpg yapacaklara nasıl ve neye göre güvenmeliyim. Youtubeda gördüğüm kadarıyla istanbulda candan mühendislik profesyonel gibi geldi. Sırf usta için gidiş dönüş 1300 km gitmeye değermi? Kesin arıza çıkarırmı? Artı 1.33 arabada 0,42 krş çok can sıkıcı olmaya başladı.%51 sorun çıkaracaksa taktırmam. Sanayi ve tamirci ile uğraşmak istemem.
Bir önceki aracımı 90.000 km LPG’li kullandım. Sadece bir kez süpap Ayarı yaptırdım. LPG ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Sadece yıllık 70 tl civarında lpg bakım masrafınız olur. Sübab yanma olayı yaşamadım. LPG ile ilgili dikkat edilecek hususlar:Aracınıza uygun lpg kitiİyi montaj için işinde iyi bir ustaAfr ve yol ayarı. Rölanti afr ayarına ek yol ayarındaki dip gazda da afr Ayarı yaptırdım. Kesinlikle benzin ile farkı yok . Muhakkak bulunduğunuz yerde iyi bir usta vardır.İzmir’de iseniz usta konusunda yardımcı olabilirim
İzmir' de tavsiye edebileceğiniz yer ve marka hakkında bilgi verebilir misiniz ?