0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 mayıs 2018 itibariyle 2011 Avensis aldım araç 100 binde servis bakımlı 100 bin bakımı yapılmadı. Aracima yılda ortalama 20 bin km falan biniyorum ki Araç 1.8 olduğundan benzine güç yetmiyor. Dolayısıyla Allah kaza bela vermezse en az 4 yol binecek diye almış olduğum bir araç LPG taktırmak mantıklı geliyor. Bu durumum göz önüne alındığında Hangi markaları önerirsiniz? Uzun yol ve bagaj derinliği için simit tank istiyorum. Ayrıca Araç 1.8 olduğundan standart kitler uygun olmuyormuş galiba hep sıra dışı fiyatlar veriyorlar. Değer mi bilemiyorum şuana kadar iki yerden fiyat aldım.Brc Turbo kit dediler Brc Otogaz 3500 çok pahalı geldi doğrusu..Zavoli obd 2 içn 2900 dediler tabiki tam üzerine gidemedim aracı alıp gideceğim hafta sonu inş. Hangi markalar ve hangi kitler daha uygun olur önerilerinizı bekliyorum.
Prins teknomax modeli için 2600 TL Lavato C obd 2 kiti 2300 TL fiyat aldım dost işi fiyatlarBrc seq32 3200 TLSizce hangisini taktirayom Brc icine sinmedi çok fazla geldi ama Lavato ve prins mantıklı geliyor Sadece prins teknomax hayli 1.8 motora fazla fazla yeter dediler için rahat olsun üstüne gerek yok dediler ama emin olamadim sizce hangisini taktirayom
Teşekkürler şuan bazı arkadaşlarla da istişare ettim herkes lovato diyor ayrıca siz 66 ltlik simit tank mi taktırdiniz ? Yoksa silindirik mi ? Tankın büyük olması benim için de önemli Simit istiyorum doğrusu çocuklu aile olduğumdan bagaj öldürmek istemiyorum 100 TL simitbtaktirirsan fark olur dedi 51 veya 47 ltlik simit tank sığar dedi ama ölçüp en büyüğünü veririz dedi Mesaj Birleştirildi: Haziran 21, 2018, 00:20:26İlgilenen arkadaşlara teşekkürler lavato da karar kıldım Lavabo obd2 akıllı kit 52 Lt simit tank takıyorlar 630 220 mm'ilkCumartesi işlem yapılacak ins. Memnun kalırız.
Ustanız elindeki tankı satmaya çalışıyor. bizim corollalar 56 litre alıyor 205/55R16 Bekir abi aracında 66 litre tank kullanıyor. Enver bey Step marka tankın üzerindeki kodu versin ona göre sipariş edilsin bence. Konuda resimler görünmüyor Enver bey. Ayrıca, tank için extra ücret talep etmeleri yanlış. Tank zaten takılacak. Ekstra işçilik desek sadece dolum ağzında yapılıyor. Başka yerlere sorun.
Dolum ağzını sol alt tarafa koymaları istiyorum benzin girişiyle ile aynı tarafta benzin kapağına koyduranlar pompaciların aracı cizdiginden ya da farklı bir aparat ile dolum yapılması gerektiğinden şikayet ediyorlar.
merhaba. bu konu vesilesiyle aranıza katıldım.Mustafa bey lpg kitinde karar verdiniz mi, montaj yaptırdınız mı? ben de kararsızım. sanayide bir ustaya sordum "ne taksan gider sıkıntı olmaz" dedi iyice kafa karıştırdı
Atiker Grande sorunsuz bir şekilde işinizi fazlasıyla görür sizinki 1.8 benimki 2.0 akl var yine atikerin ürünü sıkıntısız kullanıyorum grand çok daha iyi vvt ve valfmatik modu var ecusunda aktif edildiği zaman hiçbir silkeleme vuruntu problemi çıkarmaz
bir kaç montaj bayisi aradım. aklın yolu bir olmalı ama her usta farklı konuştu. tavsiyeler şu şekilde:prins silverlinebrc sequent 32lovato obcd2lovato ya e-posta attım. dönüş yaptılar ve aracın marka, model, motor vs bilgilerini vermeme rağmen en yakın bayide enjektörlerine bakılması gerekir dediler açıkcası aklımda lovato var gibi ama sizin dediğiniz de aklımın bir köşesinde sürekli çünkü arada nereden baksanız 1000 tl fark var.benim asıl istediğim bu mereti taktırdım mı sanayiye bakımdan bakıma gitmek. yok lamba yaktı, yok çok yaktı, yok rolanti ayarı bozuldu ile uğraşmak istemiyorum.
Kazım bey hayırlı olsun ALLAH CC utandırmasın kazasız arızasız binmeyi nasip etsin İNŞAALLAH araca yol ayarı yapıldı mı ?