Gönderen Konu: 97xei corollama yardım lutfen ben yeniyim:D  (Okunma sayısı 2155 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
97xei corollama yardım lutfen ben yeniyim:D
« : Mart 10, 2009, 10:19:09 »
Aracımı yenı aldım maşallah cok guzel hayellerımın arabası cok ozel benım icin ve araştırıp bakımlarını yaptırmak ıstıyorum bu işi bilen arkadaşlardan yardım beklıorum bılıyorum butun corollolar ozel onun için burdayım ve ben arabama değer verıorum aracım 94000 de ne tur bakım yaptırabılırım lastıkler yenılenecek hangı lastık ve tupte yok önerılerınızı beklıorum şimdiden teşekkurler....
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Toyota Club Türkiye

97xei corollama yardım lutfen ben yeniyim:D
« : Mart 10, 2009, 10:19:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 97xei corollama yardım lutfen ben yeniyim:D
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2009, 10:22:22 »
serkan bey tanışma mesajında da aynısını yaptınız, biraz daha dikkat lütfen..aynı mesajla başka bir konu yazdınız zaten, hoş geldiniz eyvallah ancak kurallar bölümüne bir göz atmanızı rica ederim, bir de türkçe klavye kullanmıyormusunuz? bence kullanıyorsunuz ama alışkanlık yapmış bu şekilde yazmak öyle değil mi? ı kelimesini kullanabildiğinize göre türkçedir klavyeniz, fakat ü, ç, i, ö, farklerini göremiyorum...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2009, 10:42:27 »
serkan bey tanışma mesajında da aynısını yaptınız, biraz daha dikkat lütfen..aynı mesajla başka bir konu yazdınız zaten, hoş geldiniz eyvallah ancak kurallar bölümüne bir göz atmanızı rica ederim, bir de türkçe klavye kullanmıyormusunuz? bence kullanıyorsunuz ama alışkanlık yapmış bu şekilde yazmak öyle değil mi? ı kelimesini kullanabildiğinize göre türkçedir klavyeniz, fakat ü, ç, i, ö, farklerini göremiyorum...

+1

Ayrıca arama fonksiyonunu kullanarak ve ilgili bölümleri tarayarak eski mesajları da inceleyebilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2009, 11:45:55 »
kusura bakmayın daha dikkatli olurum bundan sonra ben en iyisi kuralara bir bakıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2009, 11:54:42 »
kusura bakmayın daha dikkatli olurum bundan sonra ben en iyisi kuralara bir bakıyım
+1 :alkis: ilk kez bir üye kurallara bir bakayım dedi, tebrik ediyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2009, 12:31:30 »
Türkay kardeş tebrik icin teşekkür ederim ama bana birazda yardımcı olsan kardeşim bekliyorum ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2009, 13:16:13 »
Aracımı yenı aldım maşallah cok guzel hayellerımın arabası cok ozel benım icin ve araştırıp bakımlarını yaptırmak ıstıyorum bu işi bilen arkadaşlardan yardım beklıorum bılıyorum butun corollolar ozel onun için burdayım ve ben arabama değer verıorum aracım 94000 de ne tur bakım yaptırabılırım lastıkler yenılenecek hangı lastık ve tupte yok önerılerınızı beklıorum şimdiden teşekkurler....

Kardeş lastik işi bütçe işi. Ben Hankook almıştım geçen sene 4 tane sıfır. 4 adedini 300'e almıştım. Michelin'ler falan çok pahalı. Ama gerçekten güzel, yumuşak lastik. Yine uygun fiyatlı kore ve çin malı lastikler var. Onlara da bakabilirsin.
Hocam arabanızı bildiğiniz iyi bir ustaya götürün. Sağına soluna baktırın. Değişmesi gerekenleri tespit edip değiştirin. Triger kayışı, baskı balata, frenler v.s aklınıza gelebilecek heryeri kontrol ettirin, imkan varsa değişmesi gerekenleri değiştirin ve temiz temiz binin arabanıza.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 10, 2009, 14:27:15 »
serkan bey madem yardım bekliyorsunuz, elimden geldiğince yardım edeyim..ben de lastik dğeiştirme arifesindeyim, kışlık lastiklerim çıkacak oğluma yazlıklarını giydireceğim.. burda iş tamamen bütçeyle alakalı, gönül ister ki alayım 4 tane michelin takayım, 2 arabamız var, biri 98 diğeri 2009 corolla, 2009un ayaklarında michelin pilot primacy var, 98de 4 mevsim goodyear gt2 vardı parçalanmaya yakındı çıkardığımda, pirelli winter carving aldım taktım, 14 inç olunca aslında yüksek bir para tutmuyor, 4ünü 382ytlye almıştım..şimdi 16 inçe geçiyorum yazlık lastikte, michelinde tek lastik fiyatı 195/45-16 için 322ytl gibi bir rakam, nokian alsam 240 küsürdü sanırım, mecburen gidip marangoni gibi bir marka alcam çünkü tanesi 140, falken gibi bir marka da vardı o da 110 civarlarındaydı..biraz bütçe meselesi ancak şunu da unutmayın, aracınızın frenleri, yol tutuşu, hızlanması, yakıt tüketimi, güvenliği her şeyi lastiklere bağlı, az birşey fazla verip daha kalitelisini almanızı öneririm, her yıl değişen bir şey değil bu sonuçta, 11 yıldır 3. takım lastiğim bu üstünde olanlar, ilk lastiklerim 98 yılında arabanın üstünde gelen bridgestonelar idi, süper performans gösteriyordu, 6 yıl kullandım kaymaya başladı değiştirdik bu sefer good year gt2 aldık, lanet olsun o lastiğe! 10.000km sonra berbat bir hal aldı lastik, hiç bir koşulda tutunmamaya başladı, öyle böyle 5 yıl kullandım onları da, hala daha izmirde garajımda durur o lastikler, ebat büyütmesem bu yazı çıkarması için onları takcaktım kış gelince yine pirellileri takcaktım..böyle işte, biraz bütçenizi zorlayın, michelin, bridgestone, goodyear duragrip, gibi lastiklerden alın, 4-5 yıl değiştirmeyeceksiniz zaten, az verip 2 yıl sonra sövmeye başlayacağınıza, biraz daha verin, 4 yıl keyfini sürün ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 10, 2009, 14:47:59 »
peki arkadaşlar tüp(lpg) hangi markalar olabilir hangisini tavsiye edersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 10, 2009, 14:54:05 »
o konuda bilgi olarak sıfırım :) tüp taktırmadım, gelecekte de görünmüyor arabam için tüp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 10, 2009, 16:12:03 »
bende taktırmıyorum ozaman:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mart 10, 2009, 16:16:25 »
yok canım :) size yardımcı olacak arkadaşlar çok, bari brc mi desem ne desem :) bu konuyu biraz inceleyin artısını eksisini araştırın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 10, 2009, 18:39:46 »
düz sistemde 1.brc 2.aldesa 3.fema sıralı için başka bi arkadaşımız yazsın ben pek iyi bilmiyorum ama zavollı iyi diyorlar.
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!