0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı akşamlar, arabamda bir kaç haftadır bir sorun var çözemedim, çok sık binmiyorum, bakımlarınıda yetkili servise yaptırırım ( 1000 km olmadı bakımdan çıkalı) arabayı ilk kullanımda yaklaşık 15 20 dakika gibi, vites geçişlerinden sonra gazı geç alıyor daha önce böyle bir sorun yoktu, sebebi neyde aramalıyım sizce? 2005 sol hb lpg yok benzinli 115 binde
Bugün servisin yolunu tuttum incelediler sorun subaplardan gözüküyor dedi rektefiueci çağıracağız bakacak dedi. Bu modellerin subapları ayarkanabilir dedi kesin birşey söylemedi Mesaj Birleştirildi: Mayıs 23, 2018, 18:32:08olanları yazayım, bilgi açısından, servisten arabamı aldım, bana dedikleri sübap değerleri normalmiş depoya bi temizleyici koymuşlar adını unuttum, benzinden olma ihtimali olduğunu söyledi (kötü benzin) benzini bitir benzin ikaz ışığı yanınca 20 km git sonrasında dopuyu fulle 50 60 km öyle git gel dedi servisdeki arkadaş, düzelme olmazsa silindir kapağının söküleceğini söyledi, gelişmeleri yazarım
Daha değiştirmedim bunların değişmesi gerektiğini söylediler
aynen bencede para tuzağı, yaklaşık dünden beri 200 km yol gittim hiçbir sıkıntı yok, serviste ne gazda nede titreşimde, yani bayramda uzun yol yapacağım, korkuyorumda yolda kalmaktan, sizce şuan için gidişinde bir sorun olmayan arabayı farklı ustalara göstermelimiyim, para tuzağı nereye gitsem.