Merhaba Hakan Bey, ben de auris kullanıyorum ve aracımı ilk aldığımda ses sisteminden ben de çok şikayetçi idim, hata şöyle söyleyebilirim daha önce kullandığım araçlara kıyasla rezalet bile diyebilirdim, eski araçlarım Volvo ve Volkswagen idi. Ben orijinal CD çaları değiştirmedim tahminim RMS olarak çıkış güçü 4x20 watt'tan fazla değildir. Orijinal cd çaların Markası Fujitsu-Ten ama tek sorun çıkış gücü değil, kullanılan hoparlör çok kalitesiz.
Ben şöyle bir sistem oluşturdum, 2 tane ampli aldım. Bir tanesi Alpine mrp-f242, bu cihaz 4 kanal ve 4x40 watt RMS güc üretiyor, bunu kapılar için kullandım ve sol ön koltuğun altına koydum. Diğer ampli ise yine Alpine, modeli de mrp-m352 bu cihaz mono bir subwoofer amplisi 1x200 watt RMS gücü var, bunu da sürücü koltuğunun altına koydum.
Ön kapılarda Infinity Reference 6520 component set var arka kapılar ise Clarion SRC 1315 koaksiyel, bir de bagaja da Focal sb 25 spl orijinal kabinle 25 cmlik bir subwoofer koydum.
Sonuç bence güzel oldu yani yeterli bir volume seviyesi var, subwoofer da gerçekten sese güzel bir derinlik veriyor.
Subwoofer hariç herşeyi İstanbul MediaMarkttan aldım ve montajı da orada yaptırdım çok da memnun kaldım, size de tavsiye ederim, iyi akşamlar.