0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadece "balata" değişti mi dediniz? Ben mi yanlış anladım ?
her şey iyi güzel de 2 .viteste 6000-6500 devri buldurmak ne için? başka araç olsaydı ,motor bile eliniz de kalabilirdi,bu kadar yüksek devir ancak 6. viteste otoyol hız sınırının çok üzerinde elde edilebilir,ayrıca çok yüksek yakıt değerlerini görmüş olmalısınız,triger kayış olsa belki de sıyırabilirdi diye hesaplıyorum.sonuç ta kullanım şekli maliyet getiriyor.
debriyajı sıyırmış,bu nedenle yavaş yavaş bitmemiştir,aisin marka en iyi marka,bakıma girmişken bir ara şanzıman yağını da kontrol ettirin,avensis kalkışı ağır bir araba,kırmızı ışıkta biraz ağır kalkar ama sonra hakkını verir,oğlum da son çıkan 132 bg var,3500-4000 devri geçmiyoruz,yakıt ortalamamız 7.3 civarında.uzun km ler yapmak istiyorsak yöntem bu,diğer avensis kullananlarda fikir beyan edebilirler ..
Evet aynen sadece baskı balata değişti ve aisin marka taktılar orjinal olduğunu söylediler telefondan biraz baktım olumsuz bir yorum görmedim takın dedim. Tuhaf olan sorunun sadece bu olması. Debriyajın yavaş yavaş kaçıra kaçıra bitmesini bekliyordum. O olaya kadar hiç kaçırma olmamıştı.Yalnız şöyle bir durum oldu: Balatayı taktılar aracı çalıştıdım debrijaj pedalı boştu, vitese geçmiyordu. Yağ eklediler öyle çalıştı. Debrijaj hidroliği boşalmış olabilir diye düşündüm. Şuan herşey normal rolanti devrim dışında 400-500 arasında dolaşıyor.