0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercan o Rav4 yüzünden Toyota-Japonya garanti süresini tekrar gözden geçirecek korkarım Araç 2000 km olmadan yapmadığın eziyet kalmadı...1000km olmadan 170 yaptın, elektrik kestirdin, vs vs...
motorun en yüksek devrine gelip gaz kesmeni diyorum.geçenlerde rav 4 le vites kendi değiştirir sandım ama vites atmayınca biraz bi elektrik kestik zararı olurmu.bide zaten çoktandır merak ederim normal bi arabadada motara çok zararı olurmu..
rav 4 isyanlardaaaa:). Kesiciye girmekle bişey olmazda, yeni alınmış araçlarda rodaj süresi vardı hatırladığım kadarıyla. Kullanım klavuzunu okumadan son devirlerde uzun süre kullanırsanız, motorun ömrü yarıya inebilir...
bende 1e aldım L konumuna L de 1. vitesmiş bide öteki 2-3-4 ve D gibi vites değiştirmiyomuş ben ne biliyim
ben almam nasıl bilirsiniz diyenlere de ercan kullandı aman ha derim
Ercan bey bu kadar üzülüp korkmayın altınızdaki Toyota bir iki zorlamayla problem yapmaz ama tabi arkadaşların değerli yorumlarında söylediklerini yapmakta sizin aracınızı yaşıtlarına göre ayrıcalıklı kılar ömrü uzun sırtı pek olur hesabı bizim gibi aracına bu kadar özen göstererek binen sayılı insanlar var onlardan biri olmanızı dilerim. Saygılar...