0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlışsam düzeltin, Bu chevrolet ler Daewoo nun devamı gibi bişey değiller mi. Yanlış hatırlamıyorsam Daewooyu satın almıştı Chevrolet ...[/quote]Doğru, yeni Chevrolet'lerin neredeyse hepsi Daewoo fabrikalarından çıkıyor.
hepsi gm nin işi bu arabaları daewoo üretiyo ve tr deki chevrolet imajından dolayı chevrolet ismi ile satıyo bazı ülkelerde yine daewoo bazılarında suzuki diye satılıyo ama ben bu kadar performansı kötü olarak beklemiyordum euro-n captan biz en iisi toyotadan şaşmayalım[/quote]+1
Amerika pazarı zaten senelerdir Toyota'daydı.Ae 101 ler Corolla'yı en fazla satan araç yaptı ve bunun nedeni de Amerika'da fazla satılmasıydı...[/quote]amerikada en çok satılan toyota camry diye biliyorum...gm in bu şekilde araçları çıkarması hele hele chevrolet adı altında çıkarması gerçekten rezalet... geöen gün chevrolet nin amerika sayfasına bakıyodum bildiğimiz chevrolet ler bide bu aveo... rezalet ki ne rezalet... iyiki opel adı altında çıkarmıyolar en azından... opelin son çıkardığı arabalar hakkaten kaliteli ve sağlam arabalar bu imajı zedelemeleri iyi olmazdı...
ave yi scion xc diye coupe diye satmaya çalışıyolar bildiğim kadarı ile ama gm nin amerika da batmasının sebeblerinden biri kesinlikle toyota[/quote]+1