Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 05:14:04
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Modifikasyon
»
Konu:
yaris için modifikasyon
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: yaris için modifikasyon (Okunma sayısı 3512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
yaris için modifikasyon
«
:
Ağustos 29, 2006, 19:25:26 »
ilk olarak herkese meraba..toyota ailesine katılmak bnm için bi süpriz oldu desem hiç yalan olmaz çünkü babamın araba tutkusu yüzünden yaklaşık 15e yakın arabamız oldu.ama ilk defa babama yoğun ısrar sonucu 2004model yaris 1.3 vvti aldırdım.Ve huzura kavuştum.
ilk olarak arabada marşpiyeller dikkatimi çekti.fabrika çıkışımı böyle değilmi bilmiorm ama çok şık durmuştu.ikinci olarak araba yolda resmen akıo ve hızlanması çok iyi sadece bi sıkıntım var araba otomatik vites ve arabayı aldığımda yolbilgisayarındaki ortalama 100km deki yaktığı benzin değeri 8lt olarak gösteriodu bu iyimi kötümü bilmiorm..
Bnm isteğim arabanın bagajının üstüne bi spoiler takmak teknik servis boyasız 275milyon dedi ben onu daha uyguna bulabileceğimi biliyorum.Ama bu tür parçaları nerede bulabilirim onu bilmiorm, yani bi bilgisi olan arkadaş varsa bana lütfen yardımcı olsun.
İkinci olarak egzozun altına yani tamponun alt kısmına tam olarak ne isim veriolar bilmiorm ama galiba onada marşpiyel diolar böyle güzel bi egzost yaptırıp arka tamponu birazcık daha uzatmak istiyorum.
üçüncü olarakta arabada hava filtresini göremedik dağiştirmenin ve performans filtresi koymanın imkanı varmı onu merak ediyorum.
Ve son olarakta arabada 175lik lastikler var, acaba ben onu 190x45x15 yapıp bide güzel bi cant yapsam bi sıkıntı yaşarmıyım..
yorumlarınızı bekliorm herkese kazasız belasız yolculuklar..
Toyota Club Türkiye
yaris için modifikasyon
«
:
Ağustos 29, 2006, 19:25:26 »
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 31, 2006, 14:09:26 »
resimleri hmn uploadladım.buarada ilgin için teşekkür ederim.
eğer hava filtresi hakkında bilgi almak istiyosan vvti yazan kutunun içinde dikdörtgen şeklinde bi filtre var..
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Yaris
Kan Grubu: 0+
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 31, 2006, 21:41:18 »
sanırım bi fikir verir..
ilk denememde bunu yapmıştım..
uzun yola çıkmıyosan borunun bağlandığı yere direk de bağlayabilirsin(bende ööle şu an)
kolay gelsin
http://www.facebook.com/group.php?gid=5583467261
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 31, 2006, 21:45:16 »
uzun yolla ne alakalı çok mu ısınıyo.seninki gibi düşündüm iyi ses alabiliomsn biraz içerde kalmış gibi ama bnmde herhalde böyle olucak
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
8 kere teşekkür edildi
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 31, 2006, 22:17:42 »
Bu şekilde su birikintilerinde tehlike yaratır bence. Motor su çekerse bir yerinden patlar.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 31, 2006, 23:15:33 »
ewt leventin dediği şekilde yapılan yarisler de gördüm..
camın ön kısmında oluyo..
mantar filtre daha uygun gibi..
ben de o şekilde yapabilirim bi süre soora
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #6 :
Eylül 01, 2006, 21:32:34 »
hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun aracınız iyi bir seçim
8.0 lt bence normal çünkü oto vites ve anlattığınızdan anladığım kadarı ile performanslı bi kullanımınız var
poliset tarzı yerler uygundur bunu yapmaya ama aracın garantisini ne şekilde etkiler bilmiyorum
filtre olayına gelince bloktan ve sıcak yerlerden mümkün olduğunca uzağa koymanızda yarar var
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #7 :
Eylül 03, 2006, 00:14:53 »
cem bana bi yardımcı olurmsn acaba mümkünatı varsa resim istiyorum snden..
teyibi sökünce konsolu ne yapıosn?
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #8 :
Eylül 06, 2006, 00:00:50 »
merhaba..
cem de teyp alıyo sonunda levo alpine 9847r;) 2-3güne kdr inş.
teyp kasetçaların altındaki göze yerleşecek..
diğerlerini sökme olayı yok yani
aracını fotoğraflar topiği altında tanıtırsan seviniriz
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #9 :
Eylül 06, 2006, 12:28:19 »
kusura bakma daha yeniyim yavaş yavaş alışıcam ama uyardığın için sağol..
arabanın kendi orjinal teybiyle ses kalitesi olarak güzel ses alıyormuydun merak ettim onu..senin dediğin gibi teybin altındaki göze bende koydurmayı denedim ama teyb oraya girmiyo küçük kalıo o göz.oranın kesilmesi gerekio büyültülmesi.bende oranın orjinalliğini bozmak istemediğimden oraya yerleştirmeyi düşünmedim.gittim bi çıkmacıdan aracın ön konsolunun aynısından bitane daha aldım.şimdi orjinal teybin olduğu yeri maket bıçağıyla bnm teybe uygun halde açtık.arabayı satma durumumuz olunca orjinalliği bozulmasın die eski konsolu ve teybi yerleştirdimmi hiç el deymemiş gibi olucak.
sen acaba o alttaki göze teybi yerleştirmeyi nasıl yaptıracaksın?
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Avensis
Kan Grubu: ---
yaris için modifikasyon
«
Yanıtla #10 :
Ekim 26, 2006, 14:31:12 »
Belki konuyla alakalı değil ama bilgin olsun istedim. Öncelikle yarisiniz hayırlı olsun. Bende de 2003 1.3 yaris sol otomatik var. Seyir halindeyken gaz pedalını dibe kadar köklediğinde motor 7000 d/dk ya çıkarak sportif bir ses de sunuyor. Dijital kadranda rakamların tıkır tıkır arttığını izlemek de cabası. Özellikle sollamalarda çok iyi kaçıyor. Sürekli bu şekilde kullanmak cebe zarar verebilir. Otomobili aldıktan 2 ay sonra keşfettim bu olayı. Mantığı ise otomatik şanzımanın bir alt vitesi üst devirlerde kullanarak performans sağlaması...
TODAY,TOMORROW,TOYOTA...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Modifikasyon
»
Konu: