Arkadaşlar merhaba daha önce konu açıldımı yada başına böyle bir durum gelen oldumu bilmiyorum ama fikirlerini bekliyorum öncelikle aracım 2013 model 1.6 auris Active Manuel Vites Aracım 129.Binde aracımda LPG mevcut Aracımdaki sorunları Şıklar altında yazsam daha iyi olur belki
1. Aracım en ufak bir eğimde vites düşür uyarısı çıkıyor (4.5.ve 6. viteste ve bunu beni rahatsız ediyor )
2. 3cü vites gaz yüklenmeme rağmen aracım hızlanmıyor aksine boğuluyormuş gibi ses çıkarıyor ( Debriyaj Seti Değişeli 10bin Km Oldu)
3. Aracım da motor bölmesimi yoksa yürüyen kısımdanmı geldiğini bilmediğim bir ses mevcut bu ses daha çok disk sesi gibi geliyor ama disklerden olmadığı söylendi
4. Aracımdaki bu çekiş problemi LPG ve Benzinde aynı yani araç gerektiği gibi gaz yemiyor
gerektiği hızlanmadığını 2012 corolla 1,6 benzinli araçla denedik benim 2viteste çıkamadığım rampayı corolla 4.vites çıktı ve çokdaha istekliydi. Şimdi aracımda ne gibi bir sorun vardır da bu şekilde davranır.
Aracımın bakımlarını aksatmam aracı fazla zorlamam yani günü gelmeden bakımını yaptırırım fikirlerini bekliyorum.