Gönderen Konu: auris 2014 1.4 90 otomatik lastik tavsiyesi ve titreme  (Okunma sayısı 1606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür etti
Herkese merhabalar,

Aracım 1.4 90 hp dizel otomatik  fiyatı çok önemsiz olmakla performans  yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyelerinizi bekliyorum...
-ayrıca aracımda 100 120 hzlarda aşırı titreme olmakta bu nedenle lastikleri değiştirdikten sonra tekrardan görmek istiyorum.Titreme lastiklerden olmayabilir çünki düşük devrlere aracım titreme yapıyor özellikle vites 1 de olmasına rağmen yokuşlarda titreme baya hissediliyor stop edicekmişcesine. Birde aracda yıkama sonrası emniyet kemeri takılı olmasına rağmen el frenide inik sürekli ötüryor bi türlü susturamıyorum. Ustalara görütünce olur öyle gibi saçma sapan deyimlerle karşılaşıyorum arac bi yerlerden şase alabilir yada emniyet kemeri tokası sorunu olabilir. Birde bu titrere ile ilgili olduğunu düşündüğüm teklememi denir ne denir gaza bas çek yapınca ileri geri sallıyor araba.

Bu durumlardan bir veya daha fazlasını yaşamış olanlardan tecrübelerini ve nasıl yol izlemem gerektiğini duymak ve öğrenmek isterim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 850
  • Model Yılı: '20
  • 4 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
Ynt: auris 2014 1.4 90 otomatik lastik tavsiyesi ve titreme
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2018, 21:30:52 »
120 km gibi hızlarda benim corolla da özellikle sıcak asfaltta önlerde bir vibrasyon oluyor. Hızı biraz artırınca geçiyor. Lastikleri bridgestone t001 ile değiştirdim ama aynı. 2 defa rot balans da yapıldı bu arada. Lastiği michelin gibi yumuşak bir lastik ile degistirseydim olur muydu bilmiyorum