Gönderen Konu: Servislerde orjinal olarak satılan jantlara dikkat edin  (Okunma sayısı 1157 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
2015 yılında ismini vermek istemediğim bayiden sıfır avangard bronz 1.33 life aracımı satın aldım isteğim üzere dedim ki toyotanın orjinal advance jantını istiyorum dedim tamam denildi bugüne kadar herşey güzeldi geçte olsa farkettim ki bana satılan jantlar orjinal değil ikinci firmalardan tedarik edilen jant beni en çok üzen nokta bunun söylenmemesi bana diyebilirlerdi bir ikinci firmadan tedarik ettiğimiz jant var birde orjinal jantımız var diye anlattım bu sefer de siz onu tercih etmezdiniz denildi. Tercih etsem de etmesem de bu söylenmeli benim canım yandı sizin yanmasın

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1350 kere teşekkür edildi
Ynt: Servislerde orjinal olarak satılan jantlara dikkat edin
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2018, 18:10:29 »
bu jantları firma adına yine tr de yaptırıyorlardır,biraz pahalıdır,bu nedenle 20 tl ye 4 tane toyota amblemli göbek alıp benzer herhangi bir marka ürüne takıyorlardır,eğer öyle ise yapılan fevkalade ayıptır.resmi servislere de güven olmazsa kime güvenilecek? hiç doğru konuşan kişi ve kuruluş mu kalmadı acaba?
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2018, 18:35:40 »
Yetkili bayii bu şekilde düzenbaz olursa millet ne yapsın.?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '09
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2018, 19:34:56 »

Ben aracı aldığımda lastikçimin elindeki  Auris'lerde kullanılan jantı aldım. Auris'i olan orjinal jantlı arkadaşın jantla karşılaştırma yaptık.replicasını yada yan sanayisini çok başarılı şekilde yaptıkları kesin birde servislerde bu işin içinde ise vay halimize.
kimseye güven kalmaz.

Toyota neden böyle yapar ki??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '12
  • 33 kere teşekkür etti
  • 79 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2018, 22:25:30 »
Jantın orijinal olmadığını nasıl anladınız? üreticisi kim? Sanırım bir yanlışlık var.
Bir kere yanlış trene bindiyseniz; koridordan ters tarafa yürümenin hiç bir faydası yoktur.
 Friedrich Nietzche

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '15
  • 48 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2018, 02:04:33 »
1 liralık jantı 3 liraya satmaya kalkarsan böyle şeyler olabilir. Bence Toyota'nın aksesuar fiyatlarını gözden geçirmesi lazım. Yerli üretim jantlar 1200 tl civarı satılırken orijinallere 3500 tl civarı fiyat çekiyor Toyota. Serviste satılanların çoğu yerli üretim. Fiyat farkı illaki olacak ama bu kadarı gerçekten çok uçuk. Bayiler araba satarken bile bu kadar kar etmiyorlar çoğu zaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2018, 08:03:27 »
2015 yılında ismini vermek istemediğim bayiden sıfır avangard bronz 1.33 life aracımı satın aldım isteğim üzere dedim ki toyotanın orjinal advance jantını istiyorum dedim tamam denildi bugüne kadar herşey güzeldi geçte olsa farkettim ki bana satılan jantlar orjinal değil ikinci firmalardan tedarik edilen jant beni en çok üzen nokta bunun söylenmemesi bana diyebilirlerdi bir ikinci firmadan tedarik ettiğimiz jant var birde orjinal jantımız var diye anlattım bu sefer de siz onu tercih etmezdiniz denildi. Tercih etsem de etmesem de bu söylenmeli benim canım yandı sizin yanmasın

orjinal olmadigini nasil anladiniz? bu durumu bayi ile gorustunuz mu?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu