0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kompresyon yapıldı 9 çıktı değerler subaplarda erime yok. Karbüratörde hava kaçağı vardı giderildi. Ancak sorun devam ediyor Pazartesi subap ayarlarını yaptıralım bakalım ne olacak.
Çok garip ama benzinde daha bariz yapıyor Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. sorun çözülünce buradan yazarım tabi çözebilirsek
Herkese merhaba,Aracı alt üst ettik ancak sonuca kendi çabalarımla ulaşmış bulunmaktayım Çok basit. İlk yazımda bahsettiğim TIK TIK sesine yoğunlaştım ve kapıyı söktüm. sesin cam krikosundan geldiğini farkettim. Cam otomatiği modulü kendi kendine arada sırada camı kaldırmak için elektrik veriyor ve sonuç olarak motora yük bindiriyor. Buda rölantinin düşüp yükselmesine sebep oluyor. Şuan modülü söktüm ve hiçbir problem yok. Aynı sorunla karşılaşanlar için umarım yol gösterici olur. Teşekkür ediyorum İyi forumlar...
Motorda ısı sensörü varmı bi kontrol ettirin sizinki kompresyon veya sibob arızası değil bide rolanti motoru varsa onu kontrol ettirin yoksa otomatik jikle dyaframi vardır araç devrini korunamıyor benzinde aynı hata varmı öncelikle ona bakın sorununuz elektrik sel duruyor direksiyon pompası hareket edince fazla yük bindirir motora devrini koruyamazsa stop eder aynı şey fan açtığı veya uzun farları açtığınız zamanda geçerli olur lpg ye geçiş ısısına baktırın çok düşük olabilir belki oda ne alaka diyeceksiniz ama mestanoz vakum hortumu dahi bu arzaları yapar eğer kaçak varsa devamlı vakum yapar ve motorun devrini düşürür biraz uzun oldu ama olası muhtemel ler bunlar elektrik sistemini de kontrol ettirmenizde fayda var geçmiş olsun