Gönderen Konu: Buda benim ihtiyar delikanlı  (Okunma sayısı 1250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Buda benim ihtiyar delikanlı
« : Mart 07, 2009, 18:15:29 »

:carwash:

Toyota Club Türkiye

Buda benim ihtiyar delikanlı
« : Mart 07, 2009, 18:15:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Buda benim ihtiyar delikanlı
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2009, 18:59:08 »
Gri-Mavi renginde bir AE90.Benim ilk Corollam bu renkti.Ae101'lerde de çok hoş duruyor.Gökmen bey aracınız gayet güzel duruyor.Jantlar değişir,farlardaki kaşlar sökülürse sanki daha bir güzel duracak.Birde açık renk film uygulaması ile araç çok daha hoş bir görünüme sahip olacaktır.Bu arada siz aracı paspassızmı kullanıyorsunuz yoksa temizlik yaparken mi çektiniz fotoları..Küçük direksiyonun kullanımı nasıl bilmiyorum ama pedal takımı ile gayet güzel bir uyum sağlamış.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileği ile..Mutlu kalın
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2009, 23:08:13 »
Teşekkür ederim özcan bey Jantların değişmesi gerektiğini biliyorum fakat askerden geleli 1 seneyi geçti ama daha düzgün bi iş bulup kendimi toplayamadım bi toparlanabilsem lastiklerimde eski hatta fotolarda belli olmuyor ama boyada istiyor.
Aracımı yeni yıkamıştım o yüzden paspaslar yok, direksiyona gelince hidrolik direksiyon olmadığı için ilk başlarda zorlanmıştım ama artık alıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2009, 00:00:36 »
Teşekkür ederim özcan bey Jantların değişmesi gerektiğini biliyorum fakat askerden geleli 1 seneyi geçti ama daha düzgün bi iş bulup kendimi toplayamadım bi toparlanabilsem lastiklerimde eski hatta fotolarda belli olmuyor ama boyada istiyor.
Aracımı yeni yıkamıştım o yüzden paspaslar yok, direksiyona gelince hidrolik direksiyon olmadığı için ilk başlarda zorlanmıştım ama artık alıştım
   Gökmen bey aynı  kaderi yaşıyoruz seninle.29 Mayısta teskere aldım bende.Ama dediğiniz gibi adam gibi bir iş bulamayınca istelerde yerine gelmiyor.Siz aracın bu haliyle mutluysanız problem yok demektir.Ben her zaman derim "araba ne olursa olsun,onu sevmeli ve değer vermeli" diye.Bu 124'te olur çok şık pahalı bir arabada olur.Hiç farketmez.Güle güle iyi günlerde kullanın.Sevgi ve saygılarımla
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2009, 23:14:31 »
Teşekkür ederim hemde çok mutluyum bu haliyle çünkü ilk göz ağrım hiç değiştirmeyi düşünmüyorum