Gönderen Konu: Corona apex 94 model kullanıyorum araç ile ilgili bilgi sahibi olan varmı  (Okunma sayısı 858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 303000
  • Model Yılı: '94
Aracımı alalı 1 yıl oldu Genel olarak Memnu'nun ama yaşından dolayı sanayiye çok uğrar oldum biraz bende takıntılıyım biraz sağdan soldan ses istemiyorum araçlara ilgili başınıza gelen genel problemleri yazarsanız çözümleriyle sevinirim

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Aracımı alalı 1 yıl oldu Genel olarak Memnu'nun ama yaşından dolayı sanayiye çok uğrar oldum biraz bende takıntılıyım biraz sağdan soldan ses istemiyorum araçlara ilgili başınıza gelen genel problemleri yazarsanız çözümleriyle sevinirim
Sebahattin bey aynı aracın apex olmayanı 93 gli si var bende ne gibi sorunlara çözüm arıyorsunuz bizim kasalarda genelde trim sesi çok aşırı olmamakla beraber alt takım ve arka takımlardan ses gelir değişimi kolay ve fazla pahalı değildir benim başıma gelen aks kafalarında vuruntu sorunu ve daha önce kullanılan silindir kapak contasının orjinal olmaması tekrardan hararet sorununa yok açtı
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.