Gönderen Konu: rüzgarlık için öneri ve yardım  (Okunma sayısı 2033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
rüzgarlık için öneri ve yardım
« : Mart 06, 2009, 23:50:58 »
arkadaşlar sol hatchback var bende. metalik yeşil. resimde de görünüyor zaten. bunların arkalarına rüzgarlık takıyorlar. çok güzel gösteriyor arabayı. bunlardan taktırmayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz. maliyeti ne olur tahminen. bu konuda bana yol gösterin. değerli toyotadaşlar...
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

rüzgarlık için öneri ve yardım
« : Mart 06, 2009, 23:50:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: rüzgarlık için öneri ve yardım
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2009, 00:41:48 »
kardes servıslerde var 150 ytl mı boyası montajıda dahıl olmak uzere  oyle hatırlıyorum en guzelı servıs te satılanı acıkcası tabı bu yerlı fıyatı cok guzel bısey olsun dıyosan 400 ytl ye ıthal olan sport tavan spoileri var o ama cok guzel bişey...neyse yarım ettıysem sevındım
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2009, 00:43:17 »
teşekkürler tuncay bey arabanız kaç model çok güzelmiş
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2009, 01:09:34 »
2004 model ceyhun bey aynı kasa makyajsız kasa benımkıde sızın aracınız gibi....allah kaza bela vermesin
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2009, 01:14:55 »
cümlemize nasıl memnunmusunuz performansından
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2009, 01:24:59 »
Cok tatmin etmesede memnunum acıkcası performansından..sadeec bozuk yollarda arka bagaj kapagındakı plastik cok ses cıkartıyo oraya bişeyler yapmayı düşünüyorum oyle ufak tefek sesler   gelıyo acıkcası bazen cok sinir oluuyorum ama  onemsemıyorumda artık eskisi kadar aarkadasımın 2005 opeline binice benım aracım audi gibi geldi beterın beterı var dıyorum kul yapumu cünkü..sızdede varmı bilmiyorum ama bu ekonomık krızde deiştirme gibi bir  imkanım  yok aracınız da tup varmı benım ki benzınlı daha bununla ılgılı görüşlerinizi alırsam sevinirim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2009, 01:30:14 »
tuncay bey benimki de 2003 aynı ses bende de var biliyomusunuz. arka kapının ordan geliyor. birde bende direksiyonun sağındaki havalandırma deliklerinin olduğu yerin içinden yüksek hızlarda ve yüksek devirlerde bazen ses geliyor. cızırtı gibi. sanki içeride bi vida serbestçe oynuyomuş ve cızırtı yapıyomuş izlenimi veriyor. aracımdan memnunum. gerçekten de tuncay bey en tatlı arabalardan birine sahibiz ikimizde. benim arabayı herkes beğeniyor...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2009, 01:42:33 »
yaa  bızım bu kaslaraın bazı klasık seslerı var mesele motor ve ruzgar sesını cok alıyo ıcerıye ve camı az bişey actıgınız zaman camdan gelen takırtı sesleri kalsık seslerı onun harıcınde o cızırtı seslerı benım sol tarafdakı  ondıregın altındakı hoparlorden bazen cızırtı gelıyo o havalandırma dan hava cok soguk oldugu zaman plastık sert oluyo kanımca ondan oluyo ses yuksa sonra ses  mes yuk benım ordan gelmıyo en barız ıste o arka bagajdan  gelıyo  baska oyle rahatsız edıcı bı sorun yok herseyı yerınde bu halıyle 3 4 sene daha masrafsız bındırır tabı servıste  aldıkları bakım ucretlerı harıc.. gıbıme gelıyo
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 07, 2009, 01:51:38 »
tuncay bey hoparlörden gelen ses patlak olmasından kaynaklanır kanımca. onu yaptırırsınız. önemli değil. benimkide benzinli sizinkinin aynısı yani. kaç bin km de arabanız. kmde nekadar yakıyor. benim ki kmde 210 kuruş civarı yakıyor. bir depoyla 686 km gittim en son. sizin döşemeler de ahşapmı benimki gibi.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 07, 2009, 02:06:31 »
ya acıkcası ben kac lt re yaktıgını hıc hesaplamıyorum kafamıda yormuyorum  yanı 210 deıl 250 yaksa bınmeyecekmıyım gene bınecegım kac yakarsa yaksın :)).Kullanırkende biraz agresıf kullanıyorum özellikle uzun yollarda devir saatı bıraz yukarılara cıkıyo ozaman benzın ıbresı hızlı bır düsüs ıcıne gırıyo tabıkıde enson 215  gördü ama 220 yaptıramadım..İci bej döşeme 2002 ve 2004  temmuza kadar cıkan coroolla hb lerde  konsolun kaplaması maun kaplamaydı..bızım araclardan sonra cıkan makyajlı kasada ıse metalık renkte gögüs kaplaması..benim aractada maun kaplama var daha güzel duruyo bence..aracım daha 49.540 km de
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 07, 2009, 02:12:11 »
ooo tuncay bey maşallah arabayı yenimi aldınız. daha hiç km yapmamışki sıfır gibi araba. benimki 126 bin de. kız gibi araba sizinki daha. değerini bilin tuncay bey. benim hayalimde aynı kasaların dizelleri var bakalım almayı düşünüyorum ama. acaba toyota dizellerde nasıl bir performans veriyor.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 07, 2009, 19:24:20 »
ya acıkcası ben kac lt re yaktıgını hıc hesaplamıyorum kafamıda yormuyorum  yanı 210 deıl 250 yaksa bınmeyecekmıyım gene bınecegım kac yakarsa yaksın :)).Kullanırkende biraz agresıf kullanıyorum özellikle uzun yollarda devir saatı bıraz yukarılara cıkıyo ozaman benzın ıbresı hızlı bır düsüs ıcıne gırıyo tabıkıde enson 215  gördü ama 220 yaptıramadım..İci bej döşeme 2002 ve 2004  temmuza kadar cıkan coroolla hb lerde  konsolun kaplaması maun kaplamaydı..bızım araclardan sonra cıkan makyajlı kasada ıse metalık renkte gögüs kaplaması..benim aractada maun kaplama var daha güzel duruyo bence..aracım daha 49.540 km de
   Değerli arkadaşlarım !Sizinde bildiğiniz gibi Forum sitemizde yasal hız sınırları dışında ki hızları buraya yazmak yasaktır.Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olalım. Araçlarınıza kazasız,belasız ve cezasız günlerde binmeniz dileği ile...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2009, 00:28:18 »
yok ya bende eşimde calısıyoruz doktor arkadasımdan 29,000 de almıstım daha 1 yasındaydı ozaman bendede 4senedır var 20,000 km kullanmısım oda izine gıderken antepe gıdıyoruz cogunuda orda yapmıstır sehır ıcı cok az kullanıyorum..Ondan tüp taktırmak istemıyorum böle ıyı sorunsuz ancakj yollar cok bozuk arabayı cok hırpalıyo burdakı yollar hele kızıltepeden urfaya gıdene kadar arabada sallanmadık vida kalmıyodur eminimi buna ....pardonözcan abi haklısın hız felakettır ama abı onu ilk aldıgım yılda yapmıstım artık cocukda olduktan sonra en fazla-------(nasıl olsa yazsam gene uyaracan abi:)) ben sansürledimmm:Dizel arac hiç kullanmadım acıkcası nasıl performans verır bılemıyorum ama ben dizel almayı düşünmüüyorum..uzun km yapan insanlar için dizel bir avantaj ama benim için değil...Allah gönlünüze göre versin..İnsallah alırsınız
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2009, 21:14:11 »
selam  beyler arka bagajdan benim de ufak bi  ses geliordu Plakallık ışıkları için 2 tane BÖLME VAR BAGAJ kapağının plastiğinde onları sökünce ses gittiİ bi deneyin belki ordan geliordur:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2009, 23:44:17 »
teşekkürler atilla bey. bu arada aramıza hoş geldiniz.
şuanki aracım "tabanvay"