Merhaba arkadaşlar. Bazen sabah karanlıkta evden çıkıp hava aydınlanınca gündüzleri birkaç defa farları açık unuttuğum için akü bitti sıkıntı oldu. Ben de araştırdım ne yapabilirim diye ve sonunda buldum farlar açıkken ötüp uyarması için 12v buzzer aldım aracın direksiyon altında kapı eşiğinden gelen kablolardan tavana giden kabloyu buldum hoparlörün kablosunun birini ona bağladım sonra diğer kabloya bir topluiğne bağladım farları açıp kablalara sırayla iğneyi batırdım birinde ötmeye başladı. Farları kapatıp aynı kabloya tekrar denedim hâlâ ötünce demekki bu değil dedim farları açıp denemeye devam ettim. Birinde yine ötmeye başladı farları kapatıp denedim bu kez ötmedi. İşte buldum dedim ve bıçakla aralayıp bağladım ve bantladım.
Buzzerin sesi çok çıktığı için araya direnç koymak gerekiyormuş onu bulamam diye hoparlörün ağzını yarım bantladım ses yarıya indi. Hoparlörü de alta gizledim. Şimdi far ya da parklar açıkken kapıyı açarsam ya da farlar açıkken kapının biri açık kalırsa hoparlör kesik kesik ötüp beni uyarıyor...