0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben daha önce honda civic ve hyundai getz otomatik araç kullandım. sonra değişik sebeplerden ötürü 2 sini de sattım. ama hiç şanzıman la ilgili bir problem yaşamadım. dizel- otomatikler daha mı sorunlu?
Dizellerde benzinlilerdeki gibi klasik otomatik şanzıman seçeneği yok, MMT şanzıman var. Bu şanzımanla ilgili forumda olumlu olumsuz pek çok yorum göreceksiniz.
Benim 1.3 yaris OV şuan ortalama 210kr yakıyor 50.000TL alıyorum ortalam 240km de tekrar kırmızı yanıyorTabiki Toyota farkı aynı miktar ile polo'da 175km gidiyordum
benzine doymaz polo:)bi abim eşine araba aldı yalvardım yaris alın diye dinlemediler şimdide bu çok yakıyo diyo aklın yolu bir ama..alman hayranlığı:)polo 8.3 kağıt üzerinde vermiş 10 dan aşağı düşmüyo devirli sert kullanıyo..10 litre yakıcak araba alsam hondadan inmem:)hiç değilse şekil performans var poloda ne var kütük kutu gibi araba:)