0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BAZI KIZLAR NEDEN EVDE KALIR Kadınların gidip kendilerine erkek yani koca seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alış-veriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez.Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider.Ve....1. KAT: Kapıda şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir isleri var ve çocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım".2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar." Kızlar: "Hımmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var ?"3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar: "AmanTanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var."4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar çığlık atmaya başlarlar: "İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!" Ve bir kat daha çıkarlar... 5. KAT: Şunlar yazmaktadır: "Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız!
BAZI KIZLAR NEDEN EVDE KALIR Kadınların gidip kendilerine erkek yani koca seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alış-veriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez.Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider.Ve....1. KAT: Kapıda şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir isleri var ve çocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım".2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar." Kızlar: "Hımmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var ?"3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar: "AmanTanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var."4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar çığlık atmaya başlarlar: "İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!" Ve bir kat daha çıkarlar...5. KAT: Şunlar yazmaktadır: "Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız!
İlke'cim...Alkışını profilimde gördüm Eyvallah....
Eyvallah gençler.......İlke'cim üstteki sekmede Profil----Forum profil-----Kimlik bilgileri-------Alkış işlemlerini gör.....şeklinde yardımcı olayım sana
Hande geliyor Hande ya lel ya lelelTerliği var elinde ya lelliTez vakitte buralardan kaçmanızı tavsiye ediyorum, siz yine de sevdiklerinizle helalleşin
Gece gece güldük desenize....
Abi hemde nasıl güldük . Sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah .
Eyvallah eyvallah....Flying lady slippers gelmeden dağılalım....