0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
--dilenci--- Fakire bir sadaka hanımefendi.- Ağzın leş gibi içki kokuyor, sadaka istemeğe utanmıyor musun? ,- Bunda utanılacak ne var bayan... Ben sizden sadaka istedim, öpücük değil.--fabrikatör--Sonradan görme bir işadamı, arkadaşlarına Paris' te yaşadıklarını anlatmaktadır:- Tek kelime Fransızca bilmediğimi biliyorsunuz. Kaldığım otelden çıkınca bir fıstıkla karşılaştım. Hemen kaynaştık. Kağıda bir araba resmi çizdim, hemen anladı. Bir taksi tuttuk ve şehri gezdik.Sonra üzerinde yemek olan bir masa resmi çizdim. Onu da hemen anladı. Çok lüks bir restoranda nefis bir öğle yemeği yedik.Kahveleri ısmarladığım sırada, kağıt kalemi aldı ve bir karyola resmi çizdi. Ne akıl ama, değil mi? Tek sözcük konuşmadan benim karyola fabrikatörü olduğumu nereden bildi dersiniz?
Fabrikatör Lazmış galiba İbrahim Bey, bundan güzel sınav sorusu olur aslında ama sınava girenler bu sorudan sonra koparlar muhtemelen
...
http://www.evkurnakliyat.com.tr/
oda güzel
Hadi gene bedavaya geldi taşıma işi
aynen ya ben pendik köprüsünde 500t bekliyorum tuzla arabası boyuna 16k geliyor kadıköy sultanbeyli arabası ondan sonra eve gitmek için 16 k bekliyorum boyuna 500t geliyor