Çok güzel bir paylaşımdı Metin. Teşekkürler
AVG'yi sileyim bari daha etkili antivirüs programı varmış.
Sen bu kafayla gidersen seni AMG bile kurtarmaz sıkıntı yapma
Sen bu kafayla gidersen seni AMG bile kurtarmaz sıkıntı yapma 
kimin kimi kurtaracağı hiç belli olmaz. herkesin derdi kendine sayın bölüm yöneticisi.
Metin Bey güzel bir paylaşım teşekkür ederim
kimin kimi kurtaracağı hiç belli olmaz. herkesin derdi kendine sayın bölüm yöneticisi.
Herkesin derdi kendineyse öncelikle başkalarının derdine müdahele etmemeyi öğreneceğiz sayın vatandaş.
abiler ne oluyor tatlı tatlı atışmalar hayırdır
Maymunların da insanların da pek çok türü var
her maymun türü insan olmadığı gibi
pek çok insan türü de hala mamymunluktan çıkamadı
Maymunların da insanların da pek çok türü var
her maymun türü insan olmadığı gibi
pek çok insan türü de hala mamymunluktan çıkamadı
"insanlari tanidikca hayvanlari daha cok sever oldum." gibi bir laf vardi o geldi simdi aklima :
Amca iyi çözümleme yapmış. Tebrik eden bilim adamlarınıda ben tebrik ediyorum. "Okuduk, okuduk, anlamadık, sen üç kuruşluk aklınla mı anlayacaksın?" dememişler
Ne yazık ki Her kes her şeyi kolayca anlayamıyor Vedat
o yüzden bu hallerdeyiz.... bir Avupalı ya bak birde gariban halkımıza
Bir doktor, ünlü bir ressam olan arkadaşını ziyarete gitti. Ünlü ressam, son olarak yaptığı hasta
bir adam tablosunu doktor arkadaşına gösterip:
-Eee, söyle bakalım fikrin ne? diye sordu:
Doktor tabloya tekrar bakıp cevap verdi:
-Merak edilecek bir şey yok. Sadece üşütmüş, o kadar...
--dilenci--
- Fakire bir sadaka hanımefendi.
- Ağzın leş gibi içki kokuyor, sadaka istemeğe utanmıyor musun? ,
- Bunda utanılacak ne var bayan... Ben sizden sadaka istedim, öpücük değil.
--fabrikatör--
Sonradan görme bir işadamı, arkadaşlarına Paris' te yaşadıklarını anlatmaktadır:
- Tek kelime Fransızca bilmediğimi biliyorsunuz. Kaldığım otelden çıkınca bir fıstıkla karşılaştım. Hemen kaynaştık. Kağıda bir araba resmi çizdim, hemen anladı. Bir taksi tuttuk ve şehri gezdik.
Sonra üzerinde yemek olan bir masa resmi çizdim. Onu da hemen anladı. Çok lüks bir restoranda nefis bir öğle yemeği yedik.
Kahveleri ısmarladığım sırada, kağıt kalemi aldı ve bir karyola resmi çizdi. Ne akıl ama, değil mi? Tek sözcük konuşmadan benim karyola fabrikatörü olduğumu nereden bildi dersiniz?