0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi, devlet işi zor be. Her köşe başını biri tutmuş. Hadi içeri girdin. İçerde, acaba bu köşede kimse bana çökecek mi diye geeeeeriliyorum
Kilidin açılması yerinde olmuş...
Ülkenin şuan ki durumuna ters düştüğü için konuyu bir süreliğine kilitliyorum.
olmamış
çok iyiymiş yahu
Forumdaşların affına sığınarak bu da benden olsun madem ...... Nagihan'cım birazcık izin yaptık....İzinde laptop bozuldu oğlanın bilgisayarına kaldık...o ne zaman izin verirse takılıyoruz işte....Güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler, gönüller bir olsun daima buralardayız....
bunu ben koysam temiz 10 gün tatil alırdım
Kemal hocam sende canlısını koyuyorsun ama Robot ile bir olur mu hiç Hem bu citroen
Adamın biri evcil maymunu ile bir bara gitmiş. Bir içki ısmarlamış, o sırada da maymunu ortalıkda dolaşıp eline ne geçirirse ağızına atıyomuş. Son olarak bilardo masasındaki bir topu mideye indirince barmen bağırmaya başlamış. -"Yav naapo bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da -"Ya o yer ,parası neyse veririm." demiş. Parayı verip çıkmışlar. Aradan bir hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmiş. Yine bir içki ısmarlamış. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmış. Barmende bir yandan seyrediyomuş. Maymun önce erigi götüne sokmuş sonra çıkarıp aazına atmış. Barmen adama dönüp -"Bu ne yaptı şimdi" demiş. - Adam: "Senin şu bilardo topu olayından sonra herşeyi ölçüp de yiyor."*