0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1 iceride birbirimizin yanlislarini tartisalim ama disariya karsi birlik olmamiz lazim
Şu sıralar fıkra ve karikatür paylaşıp eğlenmenin sırası değil sanki yanılıyor muyum?
eğlenen yok coşkun bey yanılıyorsunuz... bilakis son paylaştığım resimin altında çok şeyler yatıyor... bahsettiğiniz konuya bile bağlanabilir..
Siz eğlenmeye bilirsiniz herkesin eğlence anlayışı farklıdır.Konunun güncel tutulması bile rahatsız edici benim açımdan.
Ülkenin şuan ki durumuna ters düştüğü için konuyu bir süreliğine kilitliyorum.
Konunun kilidi açılmıştır. Arkadaşlar, biz moderatörler ve yöneticiler yeri geldiğinde bazı hassasiyetleri gözetip inisiyatif kullanarak konuları kilitleyebiliriz. [Tabi bu durumda bizlerin de duygusallıktan uzak durmamızda fayda var.] Lütfen kimse bunda bir art niyet aramasın. Bu bizler için bir ego tatmini veya güç gösterisi değil, sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmektir. Özellikle bu tür duygusal durumlarda veya duygusal konularda bu daha önemli hale gelebiliyor. Aslında bu tür durumlarda forum kurallarına aykırı bir şey yoksa üyelere nasıl davranmaları gerektiğini söylemek ne bizim ne de üyelerin haddi ve görevi olmamalı. Hatta forum gibi sanal ortamlarda bu hassasiyetlerin minimumda tutulması en doğru yöntem olacaktır. Üyeler, bir şeyden rahatsız oluyorsa bunu sadece kendi vicdanlarında yargılamalı, gerekiyorsa o kişiyle arasına mesafe koymak gibi medeni tepkiler dışında başka arayışlara girmemeli. Ama maalesef, bu söylendiği kadar kolay olmuyor. Bu konuda hepinizin bizlere yardımcı olması gerekiyor. Lütfen hassasiyetlerimizi başkalarına dayatmadan önce 2 kere düşünelim ve sabırlı olmaya çalışalım.
Seviyorum seni üleynnnnn
Bir gün bir Chpli, bir akp li, bir de mhp li pazara çıkmışlar. Ne pazarı?Her şeyi devletten beklemeyin, gerisi size kalmış
ben deee seeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiii
Cevap basit.Gulen bilişimden Fatih projesi için tablet almaya gitmislerdir