0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey, gelişme görüyorum sizde , basit bir karikatürü bu forumu çocuklarda takip ediyor diye silmiştiniz,üstteki karikatür silinen karikatürün yanında hardcore kalıyor not: İbrahim bey yanlış anlamayın, karikatürü çok beğendim.
Alınmaca yok kesinlikle ...
Mehmet bey, gelişme görüyorum sizde
İkinizlede hiç bir sorunum olamaz.Bazen ortam çok gergin olduğunda yazık ki kurallarda bireylerde sertleşebiliyor.Eskileri hiç açmayalım gülümseyip geçmek lazım bazen ve şu anda bence gülümsemek lazım...Mizah bir toplumun medeniyet seviyesini gösterir.Gırgır-çarşaf-penguen -limon güzel mizah derğileri veya idi.
Mehmet Ali beyde gerçekten gelişme var....Bu sebeple kendisine 4 tane karikatür armağan ediyorum....
Gülümsemeniz eksik olmasın İbrahim teşekkürler.3.4.karikatürlerdeki müdahale güzel. Yeni oluşumda seni önereceğimden emin ol.Bu arada 1.karikatür görünmüyor
Şansa en süper karikatür 1 di ama meraklanmayın arkadaşlar şimdi yeniledim... Mehmet Ali bey forumu benim gibi sendikacı ruhlu birine emanet ederseniz greve falan gideriz mazallah.....
Gercekçi ol imkansızı iste CHEMuhtar hain olsada,köylü bilir tüm gerçekleri......
Son dönemde muuhtarlarının hain olmasına şaşırmıyorum bir köylü olarak.... Panik yok : Zoru başarırız imkansız zaman alır... Türk Che
Köprü VergisiVezirler huzura çıkmışlar: - Padişahım, hazinede para kalmadı. Yeni vergilere ihtiyacımız var, diyerekten.. . Padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış, - Eeee! Ne vergisi koyalım?, demiş.. - Köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar! Padişah, - Tamam, demiş. Aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine: - Tepki var mı? - Hiç bir tepki yok! - İyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın! Aradan bir süre geçmiş, Padişah: - Var mı şikayet? - Yok! Halkının tepkisizliğine kızan Padişah, gürlemiş: - Köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni pataklasın! Aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini, -Halkı dinleyelim hele bir, demiş gitmişler köye, Padişah sormuş: - Var mı şikayet? Ses yok. Padişah tekrar : -Var mı şikayet ? Şikayeti olan söylesin! diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş: -Padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!.. - Eeee!, demiş Padişah bir umutla... - Aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyız, bir adam daha koysanız...
Furkan cik oradan, aramiza don
Artık çok geçççç