0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok konuşmaktan öte gereksiz konuşmak da dırdıra girer bence.. Belli bir yaşa gelmiş insana ne yapması gerektiğini söylemek gibi mesela Saygılar.. O değil de Furkan neden adam yerine konmuyor? Ne yaptın da düştün bu hallere arkadaşım ?!
O değil de Furkan neden adam yerine konmuyor? Ne yaptın da düştün bu hallere arkadaşım ?!
Bilmem... Aslında biliyorum... Daha önce Gülsüm Hanım ile aramızda geçen ve birbirimizi yanlış anladığımız dialoglarımız, bir ara Sercan Bey ile aramızda geçen saçma sapan( hakkaten şimdi düşünüyorum da tartışılacak bir konu bile değilmiş diyorum) bir araba mevzusu vs... Ben hepsini unuttum... Kalp kırdıysam özür de diledim, yine dilerim. Benim tavrım, sözlerim, davranışlarım birilerini ufaktan da olsa rahatsız ediyorsa, kırıyorsa tüm kalbimle ondan özür dilerim; hatta bana ulaşır ve derdini anlatırsa onu kalbini onarmak için elimden geleni yaparım...Çok arabesk olacak ama Tükçe' de başa karşılığı yok: Seven de sevmeyen de saolsun..Ben hepinizi çok seviyorum...
Furkancım hiç bir kırgınlığım yok benim, seninde yoksa ne güzel ben pek takılmam anlık kızışmalara yeter ki sonrasında olgunca konuşabilelim.
Bu arada Beslenme ve Diyet Uzmanı mıydınız siz??
Konuyu saptırıyoruz ama Depresyondan cık furkan alla alla memleketten uzakta olunca ınsanlar dahamı duygusal oluyor.. Bu alkıs olayının nedenı nedır bende bılmıyorum ama bızımkılerde dusmus rakamsal olarak degılde sozel olarak..
Furkan harbiden dalga geçtiğini düşünüyorum ben...bir geyik dönüyo sizin oralarda ya dur bakalım ne çıkacak...
Herkesin affına sığınarak ve çok isteyerek acaip güldüğüm bu karikatürü paylaşıyorum...Gerçi forumun bu konusu bu tarz şeylere müsaade ediyor ama ....Beğenilmezse moderatörler siliversin...