Gönderen Konu: Acil yardım yurtdışında kaldım Mazot filtre ışıgı ile akü göstergesi yanıyor  (Okunma sayısı 1642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar kayak tatili için bulgaristana geldim gelirken hiç bir problem yoktu aracı çalıştırdıgımda akü göstergesiyle mazot filtre ışıgı yandı önce aldıgım mazotta su oldugunu düşündüm fakat araştırdıgımda alternatör arızası olarak bircok arkadaş aynı sorunu yaşamış yarın yola çıkacagım ama buralarda nasıl yaptıracagım bilmiyorum yarında pazar açık yer de bulmak zor sorum şu araçta hiçbir elektirikli aleti çalıştırmadan ne kadar yol gidebilirim acil yardım edermisiniz
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '21
  • 25 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Aynısı başıma gelmişti. Bende V kayışı çıkmıştı yerinden. Akü şarj olmayacağı için biter yolda kalırsınız. Kayışa bir bakın bende kaputun alt zemininde duruyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1366 kere teşekkür edildi
akü şarj etmeden en fazla 50-100 km gidersiniz.bu kış kıyamette denemeyin,illaki açık bir yer bulunur, veya açtırılır,bulunduğunuz tesisten onarım,usta  için yardımcı olurlar herhalde.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Peki başka bir sorum olacak yeni bir akü alsak o bizi yurda kadar döndürür mü?
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1366 kere teşekkür edildi
yeni akü bile olsa şarjının ne kadar olduğu,ne kadar rafta beklediği belli değil,bu nedenle bir mucize olmazsa getirebileceğini sanmıyorum,tabii sınıra kaç km de siniz,kapıkuleden girseniz bile edirne galiba 22 km idi eskiden hatırladığım kadarıyla..
Tokay Ceritoğlu