Gönderen Konu: direksiyon kılıfı  (Okunma sayısı 2022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 248000
  • Model Yılı: '98
  • 3 kere teşekkür etti
direksiyon kılıfı
« : Ocak 09, 2018, 20:29:42 »
merhabalar...
şu ara online satış mağazalarında sıkça rastladığımız direksiyon kılıfları (direksiyona giydirilip dikilenlerden) ile ilgili bilgi almak istiyorum. aracım 98 model 1.3xl
arkadaşım direksiyon kılıfı aldı aracı fiat linea, merak ettim malum eski kasa araçların direksiyonları genelde ince ve sert olur, yeni nesil araçların direksiyonlarına göre biraz da büyük. aracımın direksiyonuna oturtmaya çalıştım; kılıf çap olarak ufak, direksiyonu saran kısmı en olarak geniş. ortalama çap olarak 35-37 cm lik bir direksiyon kılıfı.
efsane kasaya hangi ölçülerde ve nerede bulabilirim. daha önce temin eden kimse var mıdır?

Toyota Club Türkiye

direksiyon kılıfı
« : Ocak 09, 2018, 20:29:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 51 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
Ynt: direksiyon kılıfı
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2018, 20:44:31 »
merhabalar...
şu ara online satış mağazalarında sıkça rastladığımız direksiyon kılıfları (direksiyona giydirilip dikilenlerden) ile ilgili bilgi almak istiyorum. aracım 98 model 1.3xl
arkadaşım direksiyon kılıfı aldı aracı fiat linea, merak ettim malum eski kasa araçların direksiyonları genelde ince ve sert olur, yeni nesil araçların direksiyonlarına göre biraz da büyük. aracımın direksiyonuna oturtmaya çalıştım; kılıf çap olarak ufak, direksiyonu saran kısmı en olarak geniş. ortalama çap olarak 35-37 cm lik bir direksiyon kılıfı.
efsane kasaya hangi ölçülerde ve nerede bulabilirim. daha önce temin eden kimse var mıdır?

Sayın ERDİNÇ,

Ben önceki aracımda dikme olan direksiyon kılıfı kullanmıştım, gayet memnun kaldım, daha iyi kavranıyor, elinizden kaymıyor, çok rahat bir sürüş sağlıyor.
Ancak size tavsiyem, direksiyon kılıfını çevrenizde varsa iyi bir döşemecide taktırmanız olur.

Saygı ve sevgilerimle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 290000
  • Model Yılı: '04
  • 21 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2018, 21:50:51 »
Sayın Erdinç, bende Bülent Beye katılıyorum. Giydirme kılıf güzel durmuyor fakat dikme kılıf iyi bir ustanın elinden geçerse şahane görünüyor. Birde kılıfı seçerken elinize uyup uymadığına bakın.Kendi aracıma ben uyguladım biraz meşakkatli iş sabır gerektiriyor. Eli çok terleyen biriyim seçim yaparken buna dikkat ettim.
İSRA-37

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2018, 22:10:24 »
geçme kılıflardan aldım,çok kaba durdu,çocuklar hiç olmamış dedi,uzun yol da kullandık, ama kent içi kullanımda sıkıntı oluyor ele tam oturmadı bu gün çıkardım,yazın güneş görmesin diye tekrar takabilirim,en iyisi bu durumda takılıp,iple örülenler olabilir.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2018, 23:11:24 »
geçme kılıflardan aldım,çok kaba durdu,çocuklar hiç olmamış dedi,uzun yol da kullandık, ama kent içi kullanımda sıkıntı oluyor ele tam oturmadı bu gün çıkardım,yazın güneş görmesin diye tekrar takabilirim,en iyisi bu durumda takılıp,iple örülenler olabilir.

ben örme aldım. kendim 1 satte yaptım güzel durdu. tavsiye ederim.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007