Gönderen Konu: Arabaya Sürtmüşler !!! :S  (Okunma sayısı 31429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Arabaya Sürtmüşler !!! :S
« : Mart 04, 2009, 13:59:23 »
Değerli abilerim bizim arabaya çok feci şekilde sürtmüşler.Sağ arka tamponda ve sağ arka kapıda baya bi arabanın boyası akmış.Mavi bi araba sürtmüş.Pasta-Cila ile geçecek gibi durmuyo.Kaskomuz zaten yok, Trafik Sigortası da yapan aracın plakası belli olmadığı için ödeme yapmıyormuş öğrendiğim kadarıyla.Şimdi size sorum abilerim  sağ arka kapı, sağ arka tampon boyanmadan bu izler çıkar mı ? Çıkmazsa sağ arka kapı ve tamponu ne kadara boyarlar ?
Sağ Arka Kapı

Buda Sağ Arka Tampon

SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

Arabaya Sürtmüşler !!! :S
« : Mart 04, 2009, 13:59:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabaya Sürtmüşler !!! :S
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2009, 14:01:07 »
alperen rahat ol gül geç ;) mazotla bile çıkar o, sen al eline mazot, cila vb birşey, bastırarak ovarak sil, sürten adamın boyası kalmış senin arabada, senin boya kalkmamış, o boya lekesi, silerek çıkar ;) kolay gele
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2009, 14:03:09 »
Pasta cila ile çıkacak gibi duruyor resimden ama yanıltıcı olabilir tabi...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2009, 14:05:11 »
dikkatli baktım da siyahlıklar da var, eğer o siyahlıklar sürten aracın plastik kısımlarından gelmediyse yani sendeki çiziklerse onlar sağlam pasta ister ama maviler kolay çıkar, başıma gelmişti, annem mavi bir arabaya sürtmüş park ederken, boydan boya mavi çizikler vardı ( annemeiyi küfretmiştir adam :( ) onlar cilayla çıktılar, biraz bastırman gerekiyor ama, parmakların ağrıyor bastırmaktan ama çıktığını görünce çok mutlu oluyor insan
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2009, 14:06:09 »
bence de pasta ile çıkar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2009, 14:13:53 »
Kesinlikle iyi bir pasta ve süngerle ovalayarak bu nu cıkartırsın allahtan kaporta içine  çökmemiş.. buna şükür gene sen elıne pastayı al ıyıce ugras gecmıs olsun
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2009, 15:51:53 »
Abi hepiniz çok güzel konuşmuşsunuz ya :D Yarın ilk iş sanayinin yolunu tutalım o zaman :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2009, 17:37:30 »
Arkadaşım eğer boyanda çıkma olmadıysa nalburlarda özellikle ÇBS miydi markası bilemiyorum ama böyle deniz kumu renginde kumlu gibi bir pasta var.onunla çok daha rahat çıkartırsın.Üstünede bi cla atınmıydı fıstık gibi olur :)
Üstünde Araç pastası veya Pasta diye yazıyor.Sadece Araç PAstası varmı diye sorarsanda herhalde yardımcı olurlar..
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2009, 20:02:59 »
Benim başıma çok daha kötüsü gelmişti.Birisi krem cif tavsiye etmişti. İlk anda tereddüt ettim fakat deneyince çok iyi sonuç aldım .Arabanın boyasına zarar vermediği gibi, sürtme izindeki boyayı hemen çıkardı.Deneyin göreceksiniz.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 04, 2009, 21:30:40 »
 Alperen benden sana tavsiye bir kaç gün onlar öyle kalsın.Araca sürtükleri yerde gözlem yap biraz,casusluk gibi.Mavi bir araba görürsen onunla karşılaştır ve onunda boysına ve plastik aksamlarına dikkat et.Buda senin aracında ispat maksatlı dursun.
 Arabana geçen boyaya gelince.Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile geçecek gibi duruyor.Emrenin sana tavsiye ettiği ÇBS marka pasta işini falası ile görecektir.Yalnııızzzz.O ürün profesyonel bir ründür ve keni boyanıda aşındıra bilirsin buna dikkat et.Sen iyisi bir boya-kaporta atölyesine gidip 10-20 TL verip sağlıklı bir iş yaptır.
  Benim ilk Corollam Gri-mavi renkti.Biri babama şaka olsun diye tozlu arabanın bagajına kocaman ve büyük karakterli"zaza beni yıka" yazmıştı.Yıkadım iz kalmış.İlk defa babamın yanımda ağzımı bozdum ne geldiyse söyledim.Yazan adam söylemedi yazdıgını ama kıpkırmızı oldu.Komple pasta cila yaptırmıştım öyle geçti... :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mart 04, 2009, 23:05:50 »
teşekkür ederim değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için.Akşamüstü gazyağı+pamuk yardımıyla biraz sildim biraz çıktı dağıldı.Yarın sanayide pasta+cila işlemiyle halledicez artık.
Özcan Abi bizim araba apartmanın arkasında ki arasokakta duruyor abi 3 arabalık park sahası var abi.Genelde oraya bizim apartman haricinde araba koymazlar pazar günleri hariç, az önce bakkalla havadan sudan konuşuyoduk ağzından laf almak maksadıyla sordum dün bizim arabanın yanında ne marka araba vardı abi dikkat ettin mi hiç diye, mavi bir pug307 varmış abi.Yani vuran arabayı buldukta artık bi önemi yok cana geleceğine mala gelsin abi yapacak bişey yok.İyi Geceler :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2009, 23:21:07 »
Dediğim nalburdaki pastayı bastırmadan yapman lazım.Sanayide de yaptırcaksan hallederler zaten.Ama şahsen be nkendi aracımda bi tüp pasta ve cila bulunduruyorum her koşula karşın.Ufak çizik olur vs. kapı açmalarındaki tırnak izlerini siliyorum arada bir.Eğer sende Pasta alırsan en azından ufak tepek kazalarda kendin uygulayabilirsin ;)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )