Yeni yılın ve takip eden yılların her türlü kötülükten arınmış kutuplaşmanın yaşanmadığı sevginin dostluğun ve ahlaki değerlerin ön planda olduğu yardımlaşmanın ve paylaşimin doruğa çıktığı günler olarak hayal ediyor ve yurekten temenni ediyorum.
Selam ve hürmetlerimle
Huzur...
Herkese iyi yıllar diliyorum.
Yeni yılın ve takip eden yılların her türlü kötülükten arınmış kutuplaşmanın yaşanmadığı sevginin dostluğun ve ahlaki değerlerin ön planda olduğu yardımlaşmanın ve paylaşimin doruğa çıktığı günler olarak hayal ediyor ve yurekten temenni ediyorum.
Selam ve hürmetlerimle
Sayın ERKILIÇ,
Hayallerinize ve temenninize bende yürekten katılıyorum.
Hayırlı, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Selam ve dua ile kalınız.
Arızasız, yakıt fiyatlarının %50 ucuzlayacağı, ÖTV indiriminin tüm araçları kapsayacağı, trafikte kendini bilmezlerin makas atmayacağı, MTV nin araç değeri üzerinden alınacağı, Trafik sigortası bedelinin temiz sicilli sürücülerin üzerine yıkılmadığı bir 2018 istiyorum.
Allahtan adalet ve barışı kollayacak kadar güçlü, huzurlu, birlik ve beraberlik içinde olan bir ülke diliyorum. Bireysel olarak ise tüm forum arkadaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmesini temenni ederim. Ve tabi arızasız...
ben hiç bir şey beklemiyorum,bu gün den beter olmayalım yeter,çevre savaşlarla dolu,her yılbaşı mtv sinden çevre vergisine kadar herşey zamlı oluyor,yaşımız bir yaş ilerliyor,araçlarımız bir yaş eskiyor,bu kutlamalar niye?
32 yılın sonunda şunu öğrendim. beklenti içine girmek zamanı beklemekle harcatır insana.
En güzeli yaşamak, hayatın bize ne getireceğini düşünmeden doyasıya yaşamak.
işte o zaman bir şeyler değişiyor.
Bir de aklımda deli bir soru var. bunu anlamam neden bu kadar uzun sürdü ?
İlk önce sağlık sonra huzurlu ve savaşsız bir yıl diliyorum.
Beklentilerin karşılanmadığı bir yıl oldu benim için.