0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2003 corolla 1.6 terra aracım var. gece yolculuklarında neredeyse farlarım hiç aydınlatmıyor, farlarım sararmış durumda temizleteceğim.oto elektrikçi birde farları beyaz ışık yapmaktan bahsetti,100 tl olur dedi, bende başka sürücüler rahatsız olabilir diye düşünerek bir düşüneyim dedim,az araştırdım xenon ve led çekenekleri var.hem kendimi hemde diğer sürücüleri düşünerek ne yapmam gerek, çözüm bulan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum. teşekkürler
görüş bildiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.olaya hakim olmadığım için yanlış bir iş de yapmak istemiyorum.http://www.hepsiburada.com/inwells-yeni-nesil-h7-led-xenon-inw036003-6500-k-pm-HB000002AOPM şöyle bir ürün var.benim araca uyar mı, ayrıca aracımda 1-5 arası far ayarıda var direksiyonun yanında,buna benzer sorunlar yaşayım çözüm bulan arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini almak istiyorum.
Yücel bey, şu güçlendirilmiş Philipps ampuller hakkında detay verebilirmisiniz? Benim farlar da son günlerde pek aydınlatmıyor.
Led isine bencede girme xenon farlarin icini isidan dolayi zamanla sarartiyo en iyisi farlari temizligi yaptir ve philips veye osram night breaker cok iyi olur benim farin biri sararmisti 30 tlye temizletip vernik attirdim osram night breaker taktim cok memnunum. Tavsiye ederim
Eğer soğutma sistemli led almazsanız tabiki sarartır soğutma sistemli led alırsanız öyle birşey olmaz
yukarıda adı geçen ampuller soğutmalımıdır. teşekkür