0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Profilinizi tamamlarsanız size daha iyi fikir verebiliriz. Multimedya takabilirsiniz.
navigasyon üst donanımlardada yok malesef.Bir miktar para verip alınıyor.1.33 life'ım olsaydı ilk olarak cc takardım çok basit bir işlemle halloluyor ve gayet hoş bir özellik sonrasında ise araca sis farı taktırırdım.Sis farı olmayan araçlar çok boş görünüyor gerçekten.Sonrasında sırasıyla çelik jant ve double teyp gelirdi.Benim sıralamam bu şekilde olurdu aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
mehmet bey, hangi şehirdesiniz? Şehir belirtirseniz size daha detaylı tavsiyeler verebilir arkadaşlar.CC Cruise Control yani türkçesi ile hız sabitleyici. Aracınız otomatik ise gerçekten CC lazım ve çok büyük rahatlık sağlıyor. Hele uzun yolda epey yakıt tasarrufu da sağlıyor.
Seyit bey sivasdayım arac manuel otomatik degil. Cc için fiyatlar konusunda bilginiz varmı acaba. Yada multimedia sistem park sensörü vb.
Hayırlısı olsun. Bazı şeyleri aracı almadan pazarlığa ekleseniz hem daha ucuza gelir hemde serviste takıldığı için garantiyi bozmaz hemde kaliteli olurdu. Ornegin haziran sonunda ben 2 . El corollami alırken 1.33 sıfır corolla fiyatı 62000 di ancak 64000 tl ye sis farı çelik jant ve park sensoru ile veriyorlardı. Keşke öyle yapsaymışsınız. Ama olsun yavaş yavaş yaptırılır bunlar
Carvocal'dan multimedya ekranı 1400 tlFarlara led İç mekan aydınlatmayada led beyazPlakalık geri vites lambasınada led beyazCamlara iki numara filmBagaj üstü ve cam üstü spoilerCamlara rüzgarlık
Serviste hız sabitleyici sis farı jant vs taktırmayın. Bir tek park sensörüm serviste takıldı o da hediyeydi zaten. Sis farı 650 tl demişlerdi serviste (orjinal değil orjinali daha da pahalıydı) dışarıda 200 e maloldu. Cruise control yine o fiyatlaraydı belki de daha yüksek tam hatırlamıyorum 3 yıl oldu dışarıda 35 tl ye maloldu. Jantlar 1000 tl ye aldım 200 de kendi jantlarını saydılar 800 e taktırdım. Serviste orjinal jant almak istesen 2000 e bile alabileceğini sanmıyorum. Yani uzun lafın kısası serviste aksesuar işi çok maliyetli dışardan istediğiniz malzemeyi alıp taktırmak çok daha makul.
araç yeni olduğu için 5 yıl garanti var. bunları dışardan taktırdığımız durumda araç garanti dışına çıkıyormu acaba.
Yok çıkmaz. Sadece taktığınız parça garanti dahilinde olmaz doğal olarak. Taktığınız parça bir yeri bozarsa o da garantiye girmez ama o da çok düşük bir ihtimal. Servis bana böyle dedi. Lpg bile garantiyi bozmuyor bizim araçlarda rahat olun sıkıntı olmaz
en yakın servis 130 km. ilçede yaşadığım için burda yaptırma şansım yok gibi. cc taktırmak için servisi aradım takmıyoruz dediler. şuan 300 km deyim 1000 km ücretsiz bakım var o zaman gidince ayrıntılarını öğreneceğim. yardımınız için çok teşekkürler. sis farı için 1200 TL gibi bi rakam söylüyorlar. multimedia 2750 tl. dışarda yaptırınca aracın garanti dışı kalmasından korkuyorum.